lalalaalallala

sover hos älskling inatt , hörs imon efter skolan ♥

waaaaaaaaaaoow :D

vilken kick man får av att springa med zebbe i snön :D jag har ingen kondis men vafan en liten stund klarar jag de ;) nu är jag isf inne igen. ska bara chilla sen ta ett varmt bad!

orkar inte blogga

orkar inte blogga. har chillat hela dagen och nu äter jag. saknar älskling jädde mycket osse ;( pusshej

ehehehehe

blev inte att gå ut med zebbe, gick och la mig och sov ist (h) ehehe får väl gå ut med han snart. men måste bara vakna först. OCH KISSA :D ehehe pussheeeeeeeeeeeej

ingen skola idag...

...för jag har as ont i halsen och min näsa och jag hatar tisdagar ;) kan jag ha mer tur med min hals ellor :D har inte gjort så mycket idag. varit med syster och nu har vi precis ätit bullar med mamma :) hähä ska snart ut med zebbe! lalla just nu lyssnar jag på we r how we r med kesha den är as bra ;)

godnatt

nu ska jag fixa mig för sängen. har alldeles nyss ätit en skål med musli , som va jätte gott :D eehheheh pussochkram!

let the music play

nu har jag och mamma tvättat klart och jag vill skriva en sak som jag inte får för mamma ;( aja jag ska iaf inte till skolan imon. känner mig konstig. lallala jag missa jädde mycket på syslöjden men asså jag kan väl inte hjälpa att jag mår dåligt på tisdagar :)? hihi nu ska jag läsa vidare i min bok (fattar inte ett piss)

klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

nu är jag äntligen klar med min svenska uppsats :D waow de blev 16 sidor, men tror jag kommer få IG för nu när jag läste igenom den fatta jag ingenting :p hähä. nu ska jag och mamma ut i tvätten och sen ska jag läsa i min roliga bok -.- btw imon slutar jag och robyn att äta godis :D

i got the magic in me

har varit en runda till ute i tvätten. om jag inte sagt de så hjälper jag mamma att tvätta idag :) jakob kommer inte ikväll men hade inte riktigt förväntat mig de :p hähä nu ska jag gå och skriva klar min svenska och den ska fanimej bli klar med! :D

nanananannaan

är hemma nu som ni nog fattat ;) hähä har varit hemma ett bra tag faktiskt. typ mer än en timme. aja köpte ragsockar, vanliga strumper och mascara :D blev ingen mössa och inga vantar för där va inga fina (a) sen fick jag en julkalender med choklad av mamma, hähäähäh :) nu har vi ätit spenat stuvning och korv, hihi de va gott :o yaya älsklinh kommer kaaaaaaaaaaaaaanske sen och de gillas (y) nu ska jag lägga in bilder på de nya!
nån som prövat den? hoppas den är lika bra som dom säger den är!

häähäh tack hilda :)

sök på den ist, har inte lyssnat på de men vi kan väl lita på hilda ;)?
hähä de är om mikrofonkåt om ni fatta de :D

DAGENS LÅT !

Mikrofonkåt - September
jätte dålig kvalla bara för de bara fanns när de är live!
men sök på spotify ist :)

maaaaaaaaaaaaagic

nu har jag duschat och ska fixa mig lite smått, men orkar inte mascara idag :D hähä söt jag kommer va ;) aja nu ska jag dra.. lägger in bilder på vad jag köpt när jag kommer hem igen :)

mina vovvar älskar vintern ;)

nu har jag städat hela lägenheten och varit ute med vovvarna, där kommer bilder :) kl 2 slutar mamma och då kommer hon och hämtar mig så åker vi till boan så ska jag köpa ragsockar, vantar och mössa :D hähä sen ska jag nog köpa julklappar till mina hundar med ;) hähä nu ska jag duscha pusshaj!
↑mammas hund tindra





↑min älskling!♥

godmorgon :)

vakna för en liten stund sen. eller ja egentligen kl 6 imorse för mamma kom in och skrek (:o) att de va storm och att jag inte fick åka till kstad idag -.- nu stormar de fan inte :s? oh sånt damp jag får.. aja idag blir de att chilla satan! har blåmärken sen igår :D hahah skrattar lika mycket fortfarande :p nu ska jag gå och äta frukost sen ut med min fina vovve i snön :D hähä efter de får jag väl ta och städa undan lite för jag är ensam hemma och de kan va ENDA sättet att få mamma på bättre humör i 5 minuter -.- puss!

waaaaaaaaaaaaaaaaaow

kom hem för typ en ganska lång stund sen! har knappt bloggat idag och orkar knappt nu heller ;( men ja.. min syster kom och hämta mig hos jakob vid 3 ? så åkte vi till boan. sen till ica. sen hem till mig xd så fixa jag mig och efter de åkte jag och syster till henne, efter typ 10 min gick jag ut med malin :) vi gick ner på torget och träffa hilda och hennes mamma (h) hähä sen gick vi ifrån hildas mamma in på banken och tog pepparkakor :D sen titta vi lite på de med lucia sakerna och efter de hämta vi pulkan :D wiie! gick till kastanje där linnea robyn ibra och timmi va. åkte lite pulka sen gick vi in och titta träning. sen gick jag malin och hilda till bertils och köpte pucko ;) sen tillbaka till kastanje och fifan vad kul vi tre hade! vi hitta en perfekt backe där vid stora trappan! så när malin stod i den första gången bara trilla hon när hon stod still! fifan vad vi skratta! sen trilla hon ytterligare 5 gånger! HAHAHAAAH som jag skratta! men sen åkte hilda in i en stolpe :( aja så gick vi hem till malin och sen kom min syster vid 9 och körde mig hem :) nu har jag ätit lite och druckit juice för min kiss blev helt blött idag så måste ha i mig lite c-vitaminer för jag vill inte ha urinvägsinfektion! :D och ja om alla vill veta är jag lite nere nu pga av min pojkvän.. han är väl varit med mig för mycket så han har väl tröttnat lite på mig.. hoppas de går över iaf♥ nu ska jag snacka med kristina om imon. hon kommer till mig vid 10 imon :D hähä sen drar vi till kstad med linnea för att julhandla! sista inlägget pusshej godnatt och allt sånt!

shullullulul

har inget att säga mer än att min pojkvän tycker jag är tråkig :(

godmorgon

vaknade för en stund sen. nu sitter jakob vid datan och spelar och de har gjort så att jag är på sämsta humöret. han kan verkligen inte tycka att jag är rolig att va med. men ja ska nog snart be någon hämta mig. puss

lallalalalalalala

jag har tråkigast -.- hjälp mig!

:o

min pojkvän har mulat mig!

yeeeeeeeea

nu har vi ätit och hjälpt jakobs mamma att ta in ved :D hähä de är så mysigt med snö! lalala har några bilder sen igår på joel och snö men har ingen sladd här :D haha jag skulle ju ha mjyskväll med jocke och joel men de blev ändringar. vi åt pizza och sånt men sen hade jag bestämt med jakob idag och vi ska till hans farfar så om jag inte hade åkt hem med dom igår vid halv 9 hade jag inte kunnat följa. men ja de lilla jag va med dom bästa killarna som finns hade jag as kul! MEN ASSÅ NÄR JAG SKULLE TA UT PENGAR SÅ SKREV AJG FEL KOB 3 GGR SÅ AUTOMATEN TOG MITT KORT! :o JAG HAR INGET KORT! och jag som skulle julhandla på måndag :( hoppas jag får tillbaka det innan dess ;( aja idag vakna vi vid 10 så har vi bara chillat tills nu för nu är jakob ute och kör cross. haha han älskar verkligen de! han skulle få mig att köra den igår men den ville inte, inte jag heller för den delen. men crossen bara dog när jag skulle köra den xd HAHA så sur jakob blev :D haha nej nu ska jag vänta på att jakob kommer tillbaka! vet inte när vi ska till hans farfar men vi får se!

godmorgon

är hos älskling just nu, ska äta. idag ska vi till hans farfar :) ihih hörs sen

BLOGG REKORD IGÅR IGEN :D

hahaha ↑
yäyä igår va mysigast! jakob kom hit vid 7 så titta vi två avsnitt av the walking dead. as läskigt! sen vid 10 gick vi och tog ett varmt och skönt bad :) med tända ljus , hiih ♥ vi somnade vid typ 12 eller något :) och idag har jag ju varit i skolan som varit suuuuuuuper chill. dampa satan hela tiden ;) hähä och på idrotten dansade vi, jag och ida har aset kul :D hahahaha. efter skolan följde jag kristinaälskling till stationen och sen gick jag till soffta och träffa joel , john och hilda :) dom va där nere i det rummet där man kan spela instrument. AHHHAA de va as kul! men hilda stack efter en stund :( men iaf så spela jag blinka lilla stjärna på pianot :D hähäh de va as kul. vid halv 6 gick jag till coop så hämta mamma mig och nu är jag hemma :) ikväll ska jag va med joel och jocke! ska ha myskväll :) om en halv timme ska jag va på coop och träffa dom så ska vi gå och äta pizza :) sen ska vi hyra film och köpa godis tror jag :D hähääh. vi hörs sen om jag hinner blogga mer idag!
slänger in några söta bilder på kristina sen skolan och när joel&john spela!




jag älskar dig!♥


pallar inte fler nu , ska dra puss!



stolt!

nu har jag städat hela mitt rum och broderat klart de som skulle varit klart denna veckan :D hähä bäddat ren sängen med :) ska lägga in bild på mitt fina M :D haha asså de är snett och ändå har jag inte gjort något fel :o hahahahha jaja skit samma.. jakob ska soooova hos mig inatt ♥ hihi

stor städning framför mig!

nu har jag ätit och såklart spillt på mig -.- aja nu ska jag lyssna på ↑ höööööööööööög musik och städa! kyss!

skolan idag va super!

har varit en riktigt chill dag idag! har busat jädde mycket ;) efter skolan kom mamma och hämta oss och så körde vi och handla. och hahahah, påvägen från bilen och in så snacka jag med anton på sms så sa han att jag trillar och vad gör jag inte då om trillar! hahaha de va as kul! jag skratta as mycket! aja nu ska jag lägga in några fina bilder sen idag sen ska jag laga mat till mig och mamsen ♥
wiie ♥

@skolan

sitter i skolan och har spanska, de suger fett :p nu kan jag inte skriva mer för min lärare kommer :D hähä

ont i huvudet (n)

jag har jädde ont i mitt huvud :( har flättat håret så har nog spänt flättorna lite för hårt. men älskling sa att jag skulle dricka vatten så skulle de gå över :) haha aja har duschat och sånt nu. pluggat har jag osse gjort men fattar fortfarande inte. oh så jobbigt de är. har snackat med anton hela kvällen typ, han är min bästavän :) hihih. nu ska jag studera vidare och hoppas på att jag somnar :D hihi så detta blir sista inläggt nu dåd¨å , pusshej sov gott!

gaaaaaaaah

till den 10 dec säger min svenska lärare att jag ska ha ; renskrivit min uppsats som jag håller på med och har redan skrivit 8 sidor och jag är inte klar :o, läst ut den tjocka boken och skrivit fakta text om dess författare + recension på boken!!! palla! aja nu ska jag plugga puss

jag hatar teknik!

nu har jag ätit och de va super gott! de gick inte riktigt bra med mina två första pannkakor så mamma kom och tog över :D hähä tekniken kommer inte in i mitt huvud! och jag skulle behöva skriva lite på min svenska med! ska fota allt som jag har i svenska, de är en jävla hög ska jag säga! brb

pannkakor :D

nu ska jag ta mitt teknik papper med mig ut i köket och göra pannkakor och läsa :D hur fan ska detta gå? jag har aldrig gjort pannkakor innan :o aja puuuuuuuuuuuuuuuss

lägger in lite bilder...

... sen igår i skolan när jag, ida, ida och sophie dampar :D
och sen några på mig idag :)
@sötnosar i skolan
hähä♥

förra fredagens outfit

ser inte så mycket egentligen men ja ;)
tröja - gina , tights hm eller boan (tightsen är svarta)

youyouyouyouyou!

jakobs mamma ringde och väckte oss vid halv 8, så gick vi upp så åt jakob och sen platta han sitt hår :D och vid 8 kom peppe och hämta jakob så åkte dom väl till skolan och jag gick och sov i en halv timme till, hähä skönt! när kl va 9 gick jag upp och så fixa mig och gick till skolan. de va aset halt ute, trilla nästan hela tiden :D aja skolan gick snabbt och efter skolan gick jag, katja och sophie till församlings hemmet, mötte elina, malin och hilda på vägen :) så hade vi i min grupp vårt första konfa "möte". ganska kul, vi fick LUSSEBULLAR och PEPPARKAKOR :D hähä de va slut vid halv 5 och då gick jag hem, nu har jag ätit och kissat och snackat med mamma ;) nu ska jag kolla bloggar sen måste jag plugga liiiite till provet imon :o

23/11

skolan va chill och de gick aset snabbt. efter skolan gick jag och älskling till mammas jobb typ så kom hon och hämta oss och körde hem oss till mig :) så körde hon och handla och jag och älskling gick in och jag va duktig och tog disken :D hähä så kom mamma hem så gjorde hon hamburgare till oss ;) mums och efter de gick jag och jakob och sov i typ 2 timmar :) och sen titta vi grey's anatomy :D så gick jag och duscha och sen somnade vi vid 11 - 12 kanske? de va mys iaf!

sista inlägget

nu ska jag hoppa in i duschen och sen fläta håret , får hoppas att nu inte älskling ändrar sig och säger att han ska komma hit och sova för jag ser uuuuuuuuuuuuuuuuur rolig ut i flätor :D hähä har tittat lite på grey's anatomy och är på typ sjunde avsnittet nu xd hähä de är najs , men jag bölar varje gång de händer något sorgligt :') hihi ska fortsätta titta på de sen och om ni inte fattat de blir de lockigt hår imon med :) pöss, hörs imon !

tråååååååååååk

nu ska jag titta igenom tekniken som jag har prov i på torsdag sen ska jag titta på grey's anatomy och hoppas på att jakob kommer hit :)

DAGENS LÅT !


if i had you - adam lambert
han är så söt :D

gaaah vad jobbigt !

ganska tjock iaf :D

söt min pojkvän va igår :)


BLOGG REKORD IGÅR IGEN :D

wiiie de är så satans kul med rekord , även om de inte är så mycket jämfört med kissie och dom men ändå (a) hähä kom hem för en stund sen , har bara precis ätit och snackat lite med kristina :) skolan idag va riiiiktigt chill , yeah i like.. idag ska jag ren skriva min svenska uppsats som skulle varit klar förra veckan, sen ska jag läsa lite i min svenska bok jag läser OCH DEN ÄR AS TJOCK -.- lägger in en bild på den sen :D hähä den heter oliver twist eller något.. någon som känner igen den och kan säga mig vad den handlar om för de har jag ännu inte fattat :D haha nu ska jag snacka vidare med kristina om hennes taskiga kusin , oh jag får damp! aja vi hörs sen!

godmorgon !

nu är jag klar fixad och jag har lockigt hår idag :D hähä nu ska jag fixa mig de sista och halv gåååååååååååååååår jag till skolan -.-

skönt !

precis kommit upp ur badet och de va underbart skönt ! nu ska jag smörja in hela min kropp sen kanske fläta håret , orkar inte skriva mer idag pusshej!

grey's anatomy

åkte ner på coop med mamma för 2 timmar sen resten av kvällen har jag spenderat med att titta på grey's anatomy :) vi har avsnitt 1-14 av season 2 och jag är på avsnitt 4 :D hähä nu ska jag gå och lägga mig i ett bad sen ska jag fortsätta med att titta på de puss

trött !

jag har inte ett piss att göra och har inte snackat med älskling på typ en och en halv dag och jag saknar han :( så nu ska jag lägga mig och titta film och få tiden att gå !

bruuuun :D

kom hem för en ganska lång stund sen , har lagat mat till mamma :) hihi men iaf blev jag väldigt brun på 11 min :D hähä jag vill träffa älskling och de suger :( gah nu ska jag dryga ut hela dagen puss

drar och solar :)

nu ska jag ta på mig och hitta min börs sen drar jag och solar :) kommer blir super skönt ! vi hörs sen !

linneamalinhildamorganantonjakobkristina ni står mitt hjärta närmast och jag älskar er !

gooooodmorgon :)

vaknade för en timme sen av att mamma kom hem annars har jag ingen aning om när jag vaknat ;) nu har jag ätit och klätt på mig , snackat lite med mamma med :) nu ska vi möblera om snart som inte blev av sist :p hähä idag ska jag gå och sooooola ! jakob sa att han kunde följa med men jag tror inte han gör de :p haha nu ska jag kolla lite på bloggar sen blir de hjälpa mamma , jag vill ha julafton och sen direkt sommarlov !

kom hem för e..

kom hem för en stund sen :) kvällen har varit braaaaaaaaaaa . ibra , emma och robyn kom hit vid 5 eller 6 ? så fixa vi oss sen drog vi ut . gick en runda på torget sen till lidl så gick emma, ibra och robyn så va jag med kristina , ida , ida , malin , hilda och bella typ . så var där några fjortisar som höll på med kristina och dom :s gaaah så äckliga . sen gick jag med ibra , emma och robyn till milano , ibra skulle äta. men ja på vägen kom där ännnnnu mer fjortisar som började käfta med emma . så käfta dom lite och sen helt plötsligt va jag indragen i allt :D HAHA? men ja gick till milano och så kom melissa , michelle och louise dit :) så ville dom gå och käfta med dom som kallat oss horor och sånt , så vi gick dit . stod där och snacka med dom ganska länge men jag och melissa hade tråkigt så vi gick till lidl men vi gick lika snabbt igen . polisen va ju där hela kvällen sen helt plötsligt sa dom att alla epor skulle bli genomsökta så alla stack iväg -.- så vi gick tillbaka till där dom andra va . satt där lite sen stack robyn , emma , melissa och louise . vi satt kvar en liiiten stund sen drog vi till film . då va de bara jag, ibra och michelle kvar :D haha luffa runder och satt och snacka :) sen gick vi utanför melissa och träffa dom sen träffa vi lucas och nån niklas ? hahaahha vid halv 12 följde jag och ibra michelle hem och sen gick vi hem :) så nu har jag ätit och just nu sitter jag här och snackar med henke om igår :D hahaha , ska gå och hämta mina kakor jag har köpt ;) puuss

blogg rekord igår (y)

yea i like it ;)
kvällen igår va riktigt lyckad ! va hos henke och elina med massa underbara människor :D linssa är supersöt ! :) jag och jakob åkte hem vid 12 när alla andra stack till annan fest . så titta vi film i 10 minuter och sen decka vi båda xd HAHAAH ! idag vakna vi vid 10 så titta vi klart på filmen och sen åt vi :) titta på en annan film och sen ytterligare en till film :) men hann inte se klart den för då skulle han hem . och de va typ för 45 min sen eller något , så vi har bara mysigt heeela dagen :) ikväll ska jag nog va med emma och robyn :) ska nog träffa malin , hilda och erika om dom ska ut :) vi är nog på lidl lite osse ;) hähä nu ska jag gå och duscha sen blir de fix :)

med kristina :)

kom hem för en ganska lång stund sen och nu har vi nästan precis ätit :) mamma och jag kör ner henne till ica vid 5 och lämnar henne , sen blir de hem och fixa sig :) vid halv 7 kör mamma och jag och hämtar jacob och david och sen drar vi till henke och elina :D möter emma där ute i dimman ;) hähä nu ska jag dra och jag skriver nog inte mer idag puuuuuss !

@skolan

heeej , har engelska idag :D hähä , anton och jakob kom till mig igår och åt choklad bullar :) titta tv och lite sånt och lite efter de åkte anton men bebis stanna :) titta tv och helt plötsligt fick mamma och syster åka till malmö med min systers hund :( han hade ätit alvedon och nu ligger han inlagd på djursjukhuset :( han kan dö om han inte får ut dom snart ! och då är min syster ledsen för alltid ! :( aja .. älskling sov hos mig och sånt och mamma kom hem vid 11 . sen nu sitter jag i skolan puusshej

bääääst ;)

jag är bara bäst asså ! jag kan jätte mycket på fysiken och jag har bara läst pyttelite :D hihi jakob och anton sa att dom skulle komma för jag har chokladbullar men vet inte om dom skoja :p hähä men vi får se , nu ska jag iaf plugga vidare :)

btw !

jag fick 4 poäng från alla rätt på historian ! och imon har jag fysik prov och jag ska nog klara de ;D

chokladbullar :)

har varit hemma ett bra tag nu men blogg.se dampa innan så kom inte in , eller ja de kan ha varit min fina data med ;) men ja skolan idag va chill , jag va inte med på idrotten för mina knän :( men jakob och morgan underhöll mig :) och kl 3 kom mamma så hade vi utvecklingssamtal :o de va tråååkigt och jag är godkänd i ALLA ämnena :D yeye me , hiih hade faktiskt mer än G i dom flesta :D men ja så åkte vi hem och så åt vi lite , sen har jag bara suttit här :) som vaaaaaaaaanligt saknar jag redan älskling (a) hihi har varit mysigt att sova med han dom senaste dagarna :) och om ni inte fattat de än så va kvällen igår kuligast :) dampa med älskling , haha ovanligt ? han fes på mig ?! de va så jäääävla äckligt , och efter såg han så nöjd ut :o de va inte kul :( hähä vet inte när vi somna men typ 1 kanske :) nu ska jag äta mina chokladbullar som jag precis gjort , muuuuuuuuuuums

@älskling

kom hit för en stund sen och här ska jag spendera natten med ♥ vi hörs puss !

lalala

drar till älskling (L)

shulululullullu

har pluggat och tittat tv nu :) hiihi snackar med älskling , malin och morgan just nu ♥

orkar inte göra..

orkar inte göra en dagens låt för de finns så många :D haha har tittat lite film och mysigt med min vovve . och så säger älskling att han letar julklappar till mig , och när jag frågar vad han vill ha så säger han inget och svarar inte mig mer :o vafan , jag blir sur :D vad kan man köpa , några tips :p? ja jag har då ingen aning . aja just nu snackar jag med malin och jag tycker hon är lite taskigt ;) hahah vi hörs sen

yeah

nu har jag pluggat och jag kan allt för G i historia om inte mer :D hihi sen har jag läst liiiite på fysiken men vafan fattar inget :s aja nu ska jag snart äta sen ska jag höra av mig till robyn och se om hon vill träffa mig lite :) hih puss

duktiga jag :)

nu ska jag äta och sen ska jag faktiskt plugga inför provet imon :D puss

hemma nuuuu

kom hem för en stund sen , mamma hämta mig på skolan hihi :) skolan va chill , började kl 10 . igår kväll kom älskling hit vid 10 ? han sa att ha inte fick sen bara kommer han hit och knackar på :o jag höll på att skita ner mig :D höhö så sov han här , mysigast ♥ nu har jag snackat lite med mamma och jag börjar bli lite smått orolig nu.. puss

i skolan :)

sitter i datasalen med mina fina flickor :D vi har engelska men dom sitter och ritar på paint ist . nej nu ska jag av duktig och skriva min artikel :D och så alla vet sov älskling med mig inatt hihi ♥

jag bara älskar min statistik :)

jag har absolut inget att göra :( de suger dase ..... mår ännu mer dåligt , jag trodde chokladbulle skulle hjälpa men de gjorde de inte. börja bara må illa :o joel och jocke sa att dom kunde komma hit men sen helt plötsligt kunde dom inte, hade faktiskt behövt dom just nu . aja nu ska jag fixa för imon och sen titta tv och sist sängen ! tror detta är sista inlägget idag , puuuuss

:(

oh så jobbigt . jag mår dåligt , men inte som i att vara sjuk eller hosta eller något sånt . mår bara allmänt dåligt . känns som om jag ska falla i tusen bitar ... som om jag bara ska börja gråta snart . gaah !

mums , oboy och is :D

sitter här och dricker oboy med is . de är sååå gott :) robyn och ludde har varit här och hämtat lite saker :) hade lite trevliga samtals ämnen :D hahahaha nu ska jag titta tv mest för jag saknar älskling mest och han saknar inte mig :(

waow :D

sitter och snackar med massa fina folk just nu :) hih fredagen är planerad och de är fett ! nu ska jag plugga som jag inte börjat med än :D hähä puss

i want more .. bigger and better than best

sitter och lyssnar på gamla låtar för min spotify funkar inte längre , gaah jag får damp. sen de värsta är att jag börjar bli sjuk :o aja på lördag ska jag va med malin om hon bara kan sluta sura :s  jaja nu ska jag nog ta och plugga lite . de är ganska synd om enes och ibra för båda vill ha med mig ut nu och jag får inte :) puss

min foundation ♥


mmmacka :)

har precis kommit hem från ica med mamma . så nu äter jag igen som vanligt :D haha köpte en foundation för mina sista pengar . nu har jag 1 kr kvar -.- aja får pengar igen på fredag :) och de är inte säkert att vi ska till k-stad på lördag för mamma är fortfarande sjuk :( blö vad tråkigt :( aja nu ska jag tråka vidare puss

ska jag ska jag inte :)?

har riktigt tråkigt så funderar på att gå att duscha sen ut med zebbe .. tänkte ta lite höstliga foton då osse . de blir nog så :) om nu inte mitt fina humör har ändrats när jag kommer ut ur duschen :D hahah vi hörs innan jag drar ut om de händer ;)

kungen ♥

hihih jag har inte dig på bdb så där är därför du inte fick va med på listan du heller . sry lilla du . du betyder osse jätte mycket , jag älskar dig :) puuuuuuuuuuuuss ! ♥

DAGENS LÅT !

Vivi Nell'aria - Manian video mix - Gabry Ponte ft Miani
lyssna på den på högsta , jag lovar den är as bra

tråkis !

fan vad seg dag ! har pluggat väldigt mycket nu och jag känner mig duktig :) några fina personer har frågat mig om dagens blogg och de är klart jag vill va med :) ihihi tänkte länka en fin tjej som frågat mig om jag ville va med men såklart funkar de inte :( aja de får va så för denna gången ! men nu kom mamma hem så ska snacka lite med henne sen ska vi nog städa lite -.-

godmorgon :)

vaknade för en stund sen av att mamma hade tv på högsta :o så väcker hon mig , gaah så jobbigt va de . aja så jag gick upp och åt och gav hundarna mat . sen nu ska mamma ner med tindra (vår minsta hund) till mammas kompis som är hundfrisör :) ska fixa till henne lite och de är bra för nu är jag snart ensam hemma :D mamma sa att jag måste gå ut med zebbe (min hund) innan hon kommer hem igen så de är ju chill ;) JAG KAN NÄSTAN INTE GÅ PÅ MITT BEN :o"! de är sjukt läskigt och de gör så ont :( mitt ena knä är mycket större än de andra :( undrar om detta kan bero på mitt damp på idrotten igår :D? jag kasta mig på golvet och börja krypa runder :D HAHA. just nu sitter jag och snackar med älskling on msn :) han är inte heller i skolan och jag vill träffa han ! :( sen imon träffas vi inte heller . de är sjukt att de blir så när vi går på samma skola xd hiih nu ska jag titta bloggar och lyssna på hög musik puss ! :)

blir sista inlägget idag dådå

nu ska jag titta lite tv sen ska jag faktiskt sova . är jätte trött . ska inte till skolan imon . har jätte ont i mitt knä, kan knappt gå :o sen har jag jätte ont i min mage med :( ska hjälpa mamma här hemma ist . vi ska möblera om igen :p hahaha något familjen jönsson gör hela tiden ! nej nu ska jag dra puss !

hahahhaa malin är sur idag ;)


svar till malin !

jag vet att jag är super söt precis som du lilla vän :D puss love u

föööööör jag har tråkigt som sören

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - ja
Vem är du kär i ? - jakob (a)
Har du någon kille/tjej just nu? - ja ♥
Har du dumpat någon? - yes

Har någon dumpat dej? - jä

Har du sagt att du gillat någon för skojs skull?- nej?
Vem kysste du senast? - jakob
Vem kramade du senast? - ibra :)
Är det okej att din kille/tjej hånglar med en annan kile/tjej? -  nej.




SKOLA:
Är du duktig i skolan -
ja :D
Har du bra betyg? -  ja ;)
Har du fått göra om ett prov någongång? - menja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - klart jag har :D
Sköter du dej i skolan? - jaja alltid

Har du tuggat tuggummi under skoltid? - yes
Haft mobilen på lektionstid? -  jä
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? -  höhö ja




FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 5 + 2 halv syskon
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - med mamma
Trivs hemma? - jä
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nepp
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nej inte så (a)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - nejnej 
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja!






VÄNNER:
Du har vänner? - haha ja ?
Som du brukar vara med? - men ja ?
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - ja!
Är det okej att ha kill/tjej-kompisar? - jä
Har du pussat någon av dina kompisar? - jepp
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej :D
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? -  yes




FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - nej inte varje
Putar med läpparna på kort? - nene
Tar kort på dina bröst ? - nej 
Använder idomin på läpparna? - när dom är torra ja :D 
Super dej packad varje helg? -  nepp

Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - klart jag plattar de men har min egna frisyr :)
Ditt hår är knallblont?  - nepp




ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - jä
Vad var det för sorts alkohol? - vodka och cider
Brukar du dricka alkohol? - ibland
Har du druckit öl? - yes
Tycker du om öl? -  ja :D




KRIMINELLT:
Vill du bli kriminell? -  nej :p
Vad är inte okej med att vara kriminell? - vet inte ? xd
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem?  ja :D
Har du suttit i fängelset? - nej





MSN:
Motto? - ehm ?
Vem är snyggast på din kontakt lista? - malin, jakob, hilda, linnea och kristina :D
Vem sa du älskar dig sist till? - jakob tror jag 
Vem sa hora till dig sist? - ingen kallar mig hora ;)
Vem tror du älskar dig mest på din kontakt lista? - ingen aning
Är nummer 20 snygg? - ja min bror är jätte snygg ! :)
Är nummer 12 snygg? nej xd

gaah vad jobbigt !

jag saknar min jakob mest :( och han spelar förmodligen för han kan inte svara på msn :( gaah jag blir ledsen :( sen ska han kanske inte till skolan imon och då får jag inte träffa han på hela dagen :(
vadå gullig bild jakob rita på min data :D?

shulililiilili

jag har precis kommit hem och sett att alla mina rubriker blir med stora bokstäver :o ganska störigt men jag orkar inte ändra :D aja har varit ute med ibra och massa andra killar :) skulle köpa foundation men hade inte pengar såklart , saknade 9 kr -.- lide jobbigt ! så la jag ifrån mig den på en hylla med sylt eller nått så kommer en kärring och bara gå och lägg den där den ska va !! :o jag bara aahhhhh okejdå .. sen trodde hon att vi skulle sno xd ahah störde .. aja nu är jag hemma och tycker synd om söta linnea att hon inte fick va med på den listan (a) tror inte jag har henne på bdb så de va nog därför . puss !

linnea ♥



svar till komentarer !

vem e kungen ?
och linnea jag visste jag hade glömt nån ! förlåt älskling du betyder osse ! älskar dig så sjukt mycket ♥

yoyoyoyo

har gjort lite ändringar på bloggen , hoppas de blev bra :D om ni inte ser klicka f5 . men nu ska jag fixa till mig lite sen stciker jag ut med ibra :) puuuuss !

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums

jag har precis ätit pannkakor och gjort kladdkaka men den ska jag inte äta än ;) hööhö ska ha den till sen när jag ska glo film :) har inte mycket mer att säga mer än att de suger att jag måste plugga !

DAGENS LÅT !

Just a dream - Nelly

ni betyder ♥

fina folk som betyder mest ! ♥

opps ;)

är hemma från skolan nu , fick ont i knäet och magen så mamma kom och hämta mig ;) skulle egentligen ha no coh svenska nu . skönt ! mamma är och handlar och när hon kommer hem ska jag baka (a) jag har mensvärk till tuuuusen och de suger ! och ja skolan idag gick snabbt , va ganska chill :) va mest med kristinahjärtat ♥ jakob och vissa i hans klass är i malmö på nån konsert och bara för de fick jag bara träffa han lite idag med :( aja nu ska jag snacka med kristina puss !

godnatt

nu ska jag fixa inför imon -.- sen ska jag dejta kudden . puuuuuuuuuuuuuss !

myyys

nu ska jag gå och hämta en film och sätta i den i datan och sen ska jag mysa med mina vovve till den ! ska hämta ett äpple med , vi har ju inget godis hemma så :( vi hörs innan jag ska sova väl puss !

myyyyyyys

har precis kommit hem från en mysig kväll hos pappa med syster och bror ♥ vi åt våffler och massa godis , mums . titta på tv och snacka . de va länge sen . de kvittar hur gammal jag blir jag kommer alltid va lillasyster . nu ska jag bara ta de lugnt och hoppas på att älskling kommer hit men vi får väl se puss

bye

fan vad jobbigt att texten i förra inlägget blev helt fuckad . aja nu är jag klar fixad och väntar på att min syster ska komma . vi hörs när jag är hemma puss ! :)

testa om du är blond..

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på mig.
Antal: 5
[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och Blinka lilla stjärna har samma melodi.
[x] Jag försökte just sjunga dom.
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
Antal: 5
[x] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[x] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond.
[x] Folk har kallat dig senreagerad.   (vad betyder de???)
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 5
[x] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 4
[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[x] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[x] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[x] Jag har ätit ett kryp. (gående):D
Antal: 5
[x] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
Antal: 5
[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[x] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner.(jag trodde att alla var döda:D)
[x] Mina vänner svär inte.(vad är svära;))
[x] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig. (ibland xd)
Antal: 5
[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 3
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på mig.
Antal: 5

[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och Blinka lilla stjärna har samma melodi.
[x] Jag försökte just sjunga dom.
[] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
Antal: 4

[] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond.
[x] Folk har kallat dig senreagerad.
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 3

[] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 3

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[] Jag har ätit ett kryp.
Antal: 2

[] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
Antal: 3

[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner.
[] Mina vänner svär inte.
[/] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 2,5

[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 3

summa ; 25,5 .. de är inte så mycket om man tänker efter :D

hemmmmmmmma

nu är jag hemma igen . har köpt två par svarta tights :) eller ja jag fick dom av min söta mamma hihi . på lördag åker jag och mamma in till k-stad kanske :) SHOPPA ! ska se om min syster vill följa med , tror ni jakob hade velat ;)? hahah nej nu ska jag duscha och fixa till mig . kl 2 åker jag till pappa med syster ♥

godmorgon

kvällen igår va rooolig . jag och jakob åkte hem till anton vid 7 ? där va morgan lasson osse . första gången jag träffa honom och han va jädde snäll :) men ja chilla där till 10 sen åkte vi hem till mig för att bugsera röda faran :D jag och morgan stanna hemma hos mig så körde anton och jakob hem till tobbe och hämta rep . så följde tobbe med ut :) så väl hos mig satte sig morgan på röda faran som va kopplad till jakob moppe . de gick bra men efter en stund så byta dom så anton fick dra den ist . jag åkte med tobbe :) jag tycker bättre om att åka med han för han har en hård "sadel" så jag hoppar inte runder så mycket :D haha aja så körde vi hem till anton , så blev de chilla igen :) vid halv 1 åkte jakob och jag hem till han . kolla klart filmen vi såg sist jag va här the A-team . den va riktigt bra , rekomderar den starkt ! somnade typ nån gång efter de . idag vakna jag av att jakob skulle gå upp ur sängen . han hade nog inte räknat med att jag skulle vakna för jag tror han ville spela just då ;) haha så satte han igång en film som va slut efter typ en kvart . efter de så satt jakob sig som vanligt och spela . nu har han suttit och spelat i en halv timme snart och om hans mamma inte hade kommit in med deras bärbara till mig hade jag sovit just nu :) mamma skulle egentligen komma vid 1 för jag ska till pappa vid halv 3 , men jag sa åt henne att komma halv 12 om inte tidigare .. jakob spelar ju ändå bara så jag kan ju lika bra åka hem .,  men ja som sagt ska till pappa idag . de är ju fars dag . har inte varit särskilt taggad på att åka dit men de kan blir ganska mysigt om jag tänker efter . mina syskon ska dit , även mina halv syskon tror jag . så de blir nog ganska bra :) har inte träffat pappa på länge så de kan vi hoppas på att de blir bra . när mamma kommer ska vi till boan och köpa tights till mig för jag spräckte mina igår -.- vi hörs sen ! btw , sorry att de blev en sån lång text , har bara föööör tråkigt :)

bnawhhifushghayguhvlns

är fortfarande hemma hos jakob , har precis ätit thaimat med han och hans mamma :) mums , senare tror jag vi ska till anton . vi hörs sen eller imon !

bara för jag har tråkigt -.-

104 frågor om mig.
1. är du kär? - ja
2. har du snusat? - nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nope
4. har du legat i sängen brevid en kille? - yes
5. har du blivit dumpad? - ohyes
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. tar du droger? - nej
9. har du pussat en tjej? - ja :D
10. hatar du någon? - yes  
11. älskar du någon? - ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - som fan
13. har du djur? - yeah :)
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - nej
16. gillar du orange? - de är inte jätte fint
17. Har du haft/har oskyddat sex? - ..
18. har du nån sjukdom? - hoppas jag inte
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - haha ja
20. har du en gris? - nej :( 
21. har du en plattång? - yeah
22. har du en bror? - ja :)
23. har du sjukt bra humor? - finns inte bättre !
24. är du brunett? - nope
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej.
26. tycker du om hästar? - ja dom e söta :) 
27. har du en hund? - ja ♥
28. har du skilda föräldrar? - mm
29. har du gått på simskola? - hiih ja :D
30. har du sagt bög till en kille? - men självklart
31. har du sagt fitta till en tjej? - ohyes.
32. har du fuskat? - ja (a)
33. har du en teve på ditt rum? - naj
34. har du lunar? - HAH ja
35 har du msn? - ya
36. har du en syster? - ja :)
37. har du bruna ögon? - nope
38. gillar du att fota? - ja ibland
39. har du sett dig själv brinna? - ja , de gjorde ont :(
40. hjälper du dina vänner? - så ofta jag kan
41. gillar du tacos? - jaaaa
42. tycker du att du är söt? - nej.
43. har du dansat? - yä
44. har du spelat fotboll? - spelar*
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ja ibland
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej jag hade somnat (h)
47. har du ätit sniglar? - men blä nej
48. äger du en locktång? - yes
49. gillar du att tugga tuggummi? - som fan
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? - jaja :D
51. gillar du kläder? - ja !
52. hatar du falska vänner? - finns inge värre
54. älskar du någon nu? - ja ♥
55. Har du gråtit inför en vän? - ja , tror alla sett mig gråta
56. kan du sjunga? - verkligen inte ;)
57. Har du sett nån dö? - nej och tur är de
58. säger du vad du vill? - ja , folk brukar bli sura (a)
59. Är du stor? - jag är lång och tjock ;)
60. vad är ditt hela namn? - hanna madeleine jönsson
61. kan du tala spanska? - si ;)
62. är du kortare än 1.60? - nope
63. älskar du sommaren? - yes !
64. älskar du vintern? - ja de är mysigt
65. har du mer än 6 par skor? - ingen aning
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - hööh ja :D
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - yeah
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - yä
69. gillar du att städa? - om jag känner för de så
70. gillar du att sova länge? - ja !
71. har du vart med om en olycka? - bilolycka eller oj jag spillde :D?
72. är du förvirrad? - inte just nu men brukar kunna bli de ganska lätt
73. har du mer än 6 par byxor? - ingen aning , vill du räkna dom :D?
74. har du förlorat en vän? - många
75. gillar du att shoppa? -  finns inget bättre
76. har du varit i paris? - nope
77. gillar du ormar? - hade aldrigt vågat ha en men dom är söta :)
78. klarar du dej själv? - ja oftast :)
79. har du lagat mat? - nej vad tror du själv ? klart jag har
80. är du klantig? - haha ja (a)
81. har du foppatoffler? - nej?
82. har du mer än 20 låtar på din data? - yes
83. sminkar du dej innan skolan? - jaa
84. har du träffat en kändis? - ja :D
85. har du mer än 7 par nagelack? - nånstans har jag nog
86. har du busringt? - ja :D
87. har du skällt på din bror? - nej
88. har du en vän som skiter i dig? - hoppas jag inte
89. har du velat göra saker men vågar inte? - jää
90. sover du med nått gosedjur? - ja en jätte stor nalle :D
91. har du åkt nånstans utan att du får? - tror jag inte
92. vill du bara bort ibland? - ja..
93. har du tältat? - japp
94. har du bränt dig? - ye :(
95. har du lekt med levande ljus ? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - ja senast igår ;)
97. skäms du ibland? - mm
98. bor du i skåne? - jaja ;)
99. gillar du hip hop/rap musik? - vissa är faktiskt bra
100. är du på sista frågan nu? -  ehm nej ?
101. är du singel? - nej
102. har du flygt flygplan nån gång? - yes
103. har du kul just nu? - nej inte så
104. är du blyg? - ja ibland

hos älskling ♥

åkte hem här för en stund sen , jakob och hans mamma hämta mig :) så har jakob fixat med sin nya data .. sen nu spelar han som vanligt .. gaah tråkigt -.- aja ska titta bloggar sen får jag väl sova lite om han fortfarande ska spela ..


alla har vi varit små :)


bara för jag är tjockisen i mitten (a)♥

igår

hihi tänkte skriva om mysiga igår . gick ner till film igår vid 6 kanske ? så va henke , oliver och ivan där :) gick till soffta där fitim , ibra och fler va . gick ut dirr med ibra , han skulle snacka med mig , opppps ;) hihi sen in igen och chilla satan . va där typ hela kvällen . enes , enes , ibra , hampus , hampus , karl , fitim , antionio och jag underhöll soffta hela kvällen :D de va typ bara vi där . simon och kim lite då och då . och senare vid 11 kom mirsad och refki . zanii med . aja innan de så körde vi anden i glaset , DE FUNKA :o de va jätte läskigt ! sen körde vi osse kurragömma och så spela dom kort :D hihi ganska mysig kväll faktiskt :) vid 12 hade jag , ibra , enes och antionio följe hem . jag kom hem vid kvart över 12 ? så åt jag sen blev de sängen . tack för kvällen sötnosar !

duktiga jag :)

nu har jag städat mitt rum och lite till. mamma är sjuk och vill att jag ska dammsuga köket och vardagsrummet med men jag orkar inte (a) de kan väl hon göra :D? öhöh älskling skrev på fb att jag skulle skriva mitt nr för han har ny mobil , och ja när jag gör de så har han redan loggat ut . så kan fortfarande inte snacka med honom -.- aja enes fråga innan om jag skulle med ut sen , så de gör jag väl :) blablabla nu ska jag dra igen puss !

godmorgon !

vaknade typ precis , har bara hunnit ta på min kläder :) nu ska jag snart gå och äta frukost men vill inte gå ut ur mitt rum för mamma är på dåligt humör som vanligt.. idag vet jag inte vad som händer , jakob sa i torsdags att jag kunde va med han men de har han säkert glömt eller sån har han ändrade planer... aja blir väl en hemma kväll kanske -.- oh blä mamma som är så sur , tyck synd om mig !

godnatt bitches

nu har jag precis kommit hem från en underbar kväll med mina älskade vänner ! skriver om den imon för nu ska jag minsann sova :) höhöh vi hörs imon puss !

halloj :D

nu har jag skrivit om de senaste dagarna och jag känner mig duktig :) efter skolan idag hämta mamma mig så hem och äta och sånt sen blev de datan lite . sen blev de ut med hundarna på lång runda igen . sen nu har jag inte gjort något speciellt .. ska va med malin tror jag men hon ska va hemma vid 9 och de suger . men ska nog träffa linnea och joel sen men vi får se :) asså oh , jakob har tappat bort sin mobil så kan inte snacka med han och de suger .. aja ska dra puss !

12/11

efter skolan gick jag hem och åt som vanligt :D höhöh vid 5 gick jag på lång runda med zebbe. gick ner i byn och ja , lite överallt .. när jag kom hem va jakob och anton här :D hihi anton åkte vid 6 kanske ? och då gick jag och duscha och packa sen . vid 7 ? åkte jag med älskling hem :) hjälpte han att plugga , jag fatta inte riktigt men vafan jag är ganska stolt :D somnade vid halv 1 kanske ? så mysigt ♥

10/11

gick hem efter skolan och snacka med mamma . vid halv 3 gick jag och malin till bertils och träffa henke , danne och fler . gick till stationen med henke och danne . så kom enes och vid 3 åkte vi till lund :) va där vid halv 5 ? så shoppa dom och sånt . sen vid halv 7 tog jag och malin stadsbuss in till centralen (trodde vi) .. danne och dom gick kvar på nova lund för dom ville inte åka än . men ja som vanligt tog jag och malin fel buss :o efter en halv timme fråga jag om den bussen gick till centralen . han bara nej då får ni hoppa av här ! jag bara va ? var e vi :o ? hahahaha fick fråga ett par tjejer som satt och vänta på bussen om den dom skulle med skulle gå till centralen xd ganska pinsamt . men ja väl på centralen va danne och dom redan där :D så försökte vi hitta dom . och när vi gjorde de sa dom att vi hade missat bussen hem :o oh vad jobbigt de va ! vi visste inte hur vi skulle komma hem och malin skulle va hemma vid 8 ! aja vi fick ta bussen hem vid halv 10 ist :D så medans vi vänta på bussen gick vi till ica och så köpte jag och danne ben and jerry glass och en "sked" AHAHAH . de va kallt men aset gott kan jag säga . jag spräckt mina läppar så kallt de va . bussen hem va riktigt mysig . låg och lyssna på musik och chilla satan :D va hemma vid halv 11 ..

sista inlägget

nu är jag hos älskling och här stannar jag hela natten
hörs imon !

im holding you closer then most

kom hem för skolan för en ganska lång stund sen . stanna kvar på skolan till typ halv 4 . sen gick jag och malin hem . vi har ju utegångsförbud idag bara för de igår :D tänkte skriva om de nu men ska ut med hundarna nu för mamma är sjuk :(

goooodnatt

har inte hunnit blogga idag , har inte varit hemma .
har varit på äventyr med malin , danne , henke och enes i lund :D
HAHAAAHA hörs imon godnatt !

Fixa med bloggen nu ist :)

Hihihi så duktig jag har varit . Det blev inte bra men att jag orka va ett mirakel :D Nu är kl snart kvart i 11 och jag borde sova . Höhö nej men nu ska jag duscha och sen blir de sängen för min del . Jakob har fortfarande inte svarat mitt söta sms och bara för de ska jag inte svara när han skriver sånna , om de går att låta bli (a) Hihi godnatt !

yeayeayeayeayeayeayea

De blev inget fixande med bloggen , stack ut ist :) Träffa Enes och Ibra och så gick vi till soffta . Träffa EnesM , Antonio , Refki och Felix typ . Va kanske nån mer men kommer inte ihåg dom såfall , hihi. Nu har jag ätit macka med mamma och snackat lite buisness med henne ;) Höhöh nu ska jag dryga lite med på fb , och hoppas att Jakob svarar på mitt söta sms :D

öhöhööhöh

Ska fixa lite med bloggens utseende :)

DAGENS LÅT !

A drop the ocean - Ron Pope

a drop the ocean ..

Igår va mysigt ! Åt kladdkaka och titta film.
Jag somnade vid 1 tror Jakob gjorde de med :)
Att bara få hålla om dig gör hela mig varm
.
Skolan idag va chill. Åkte till skolan med Jakobs mamma. Hon är så söt och snäll :) Fick något som tar bort mascara. Mer passande kan de inte bli ! :) Efter skolan gick jag med Malin hem och gjorde kladdkaka ;) Vid 5 gick jag hem , hjälpte mamma ut med tvätten. Nu har jag bara suttit här och drygat lite. Känner mig duktig som gör stora bokstäver :D Ska börja göra de , höhöhöh. Nu orkar jag inte skriva mer..

hos älskling (L)

är hos bebis just nu , har precis kommit ut ur duschen och han bakar :D
mums , han säger att jag inte ska få men jag tar ;)
höhöhöh vi hörs när jag orkar blogga :D

fyfan

har aldirg mått såhär dåligt och de är inte ens jag som gjort fel ..
ska sova snart puss

isch!

imorgon är de skola och jag vill bara tillbaka till förra helgen så vi hade haft en till vecka lov ! man borde få ett lov efter ett lov så man kan vila ut sig :D
igår va mysigast ! anton robyn och jag gick ner och åt vid 6 . mums pizza ! jag dela med anton :) sen gick vi en runda sen hem till mig och ge hundarna mat och ut med dom . sen skulle vi till ystad men de blev inte så . så låg lite i min säng och snacka . efter ett tag kom ozzy :) så åkte robyn och han och hämta xbox , ägg , vanlijsocker och smör hos han och robyn :p sen kom dom hit igen och då va elina , jakob och jeppe här . så började jag och robyn baka kladdkaka :D så stack jeppe och elina , så åt vi andra kladdkaka . efter en stund stack jakob .. och vid 11 stack robyn till ludde . anton och ozzy roa mig till 1 typ ? hihih anton är jäääätte bra att snacka med ! efter dom hade stuckit satt jag mig här en stund sen va de sängen !
idag vakna jag vid 11 så gick jag upp och tog disken :D och sen kom robyn hit (L) hon har varit här ett tag nu och sen ska vi ut och träffa hamide . men vi hörs sen !

godnatt

gaaaaaaaah jag orkar snart inte mer , du förstår verkligen inte hur de känns
nu ska jag sova . TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL ÄLSKADE VÄNNER !

hmm

kvällen igår blev ju inte jag hade hoppats på
men den började bra men sen blev de värre -.-
men kl 10 när alla va tvungna att sticka gick anton , tobbe , kristina , ibra , robyn och jag in till mig. snacka och sånt sen stack ibra och robyn och sen kom älskling . så stack kristina , anton och tobbe med
så fick jag mysa med älskling som jag inte gjort på länge !
men ja han åkte lika tidigt idag -.-
aja nu är jag ensam hemma och de är jag tills imon
ska va med anton , ozzy och robyn ikväll :)
hörs när jag har tid

nu köööööööööööör vi !

yeah nu är jag riktigt taggad !
robyn och jag har fixat allt till ikväll nu
förutom oss själva ! :D
haha nu har robyn stuckit hem om och ska hämta sitt internet
sen kommer hon och då blir de fix !
jag och robny kör på kjolar idag ;)
nu kan jag inte skriva mer , hörs imon !

i got you

jag är taaaaaaaaaaaaaaaggad !
nu har jag ätit och om 45 min kommer nog robyn
så ska vi till min syster och titta kläder till mig :D
sen hem här och så ska jag duscha och sen fixar vi allt !
jag längtar ! vid 5 kommer bror med högtalare
hööhöhhö nu ska jag sitta här lite till sen blir de städa

hähä

nu har precis enes , enes och ibra stuckit :)
stack ut vid halv 7 innan , träffa robyn enes och ibra
gick en runda sen hem till malin , då stack robyn och träffa ludde
så kom malin ut med enes , mig och ibra
gick runder och satte oss bakom soffta , så kom kevin och
sen gick vi hem till mig och då kom robyn , ludde , fitim och enes
sen stack robyn ocg ludde igen vid 9
och malin vid halv 10 . kevin och fitim stack osse då nån gång
nu ska jag snacka med mamma för alla i min familj är sura på mig :(
de är för att vi har blivit för många till festen imon ..
blä vad jobbigt , men ja skriver inte mer idag puss !

HAHAHAHAHHAAHHAAHHA

nej men vad söt man kan va ju ;)

folk här !

skriver senare puss !

DAGENS LÅT !

rock that body - orangez

hkjhgkhfkjsh

öhöhöhej :)
sitter här med robyn och orkar verklige inte blogga
ska va med robyn tills typ 6 eller något
sen drar jag ut med malin och kristina :)
ska träffa enes och snacka med han om imon ;)
nu får ni inte veta mer puss !

godmooooorgon

vaknade för en halv timme sen
har ätit och suttit här nu :)
ska ta en snabb dusch och sen kommer robyn
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

öhöhö

nu har anton , morgan och peppe precis stuckit :)
cupen gick bra , kom tvåa ! jag gjorde inga mål och tyckte inte jag va så bra heller för den delen ;) men morgan , peppe , kristina , oskar och hampus kom och titta på . så efter så åkte kristina , morgan och peppe med mig hem :) men efter en stund åkte kristina hem.. så då gjorde vi andra mat och sen gick vi och hämta smör och ägg hos peppe :p sen hem till mig så stack dom två ner på stationen för att hämta peppes cykel xd under tiden baka jag :D öhöhö så när dom kom tillbaka åt vi och efter en stund kom anton med för att äta kaka . så har vi suttit inne på mitt rum och snackat hela tiden tills dom skulle dra .
just nu sitter jag med ansiktsmask och de är riiikitigt stelt :D
jag ska tvätta av den nu sen ska jag sova puss !

your style

har snackat med massa folk nu
på fredag blir de fest i lokalen vid mig :)
yeeeeeeeeeees de kommer bli fett !
nu ska jag äta coh fixa för fotbollen puss !

hoooooj

är hemma nu från danne :)
sov där i natt , hiih titta film och sånt
titta på the last song och monsters <-- den sista söööög
men den va ändå läskig !
har ingen aning om när vi somnade men vaknade vid 10
jag stack hem vid 12 , träffade elli , hamide och robyn :)
så har jag ätit och nu ska jag bara sitta här och chilla
kl 4 ska jag till s-hamn och spela cup
sen ikväll vet jag inte vad som händer , massa folk ska till hilda tror jag . meeeeeeeeeen inte jag och robyn för vi är inte bjudna , hiih så snälla dom är :)
nej nu ska jag dra puss !

--> danne

nu drar jag snart till danne
ska va där ikväll och titta film :)
vi hörs sen !

ikväll ?

kom precis hem från jakob .
har varit där hela dagen . har inte gjort något speciellt
sitter och snackar med daniel nu :)
vet inte vad jag ska göra ikväll :(
men vi hörs!

shulullulu

älskling kom till mig igår
åkte hem till han vid halv 2
så som ni fatta sov jag hos han inatt :)
han ska köra hem mig sen nångång
hähä nej nu pallar jag inte skriva mer hörs sen !

bilder sen lördags !


hähähääh

nu har alla stuckit och jag väntar på jakob ..
skulle ju va med han ikväll egentligen men som vanligt blev de inte så
men när jag kom hem från träningen ringde enes
och då blev de fix och sen ut !
gick till bya där enes , robyn , jamil , hamide och aziz va
sen kom lillenes med :)
så stack aziz , jamil och hamide
och vi andra gick sen i byn , så kom ibra
så gick vi till guns och storenes åt sen stack robyn :(
luffa runder lite , träffa ida , ida , kristina och julia
sen hem här , har varit här sen dess :D
hihi myyyyys !
nu tänkte jag lägga in bilder sen lördags !

med mina fina pojkar !

det säger allt !

you think your cooler than me

kvällen igår va mysig
stack hem till robyn på dagen ju , sen stack vi ut
träffa aziz , driton och sanna  :)
sen träffa vi hamide med och så gick vi till stationen
va med dom sen stack vi hem igen .
sen ut och träffa antonio och ibra bakom roma
danne skulle egentligen osse ut men de blev inte så
så vi stod kvar bakom roma lite sen kom jakob , morgan och anton
dom åkte ju moppe så dom stack typ på dirren
sen hem till antonio med robyn , ante och ibra :)
va där till typ 8 ? jag vet inte
så stack robyn ibra och jag till capri
köpte bröd och fick en pizza :D
haha gick bakom soffta och åt den
så kom michelle , matte och robin tror jag
sen stack dom och när vi ätit upp stack vi hem till robyn
ibra stack vid 10 och robyn stack ut och träffa ludde vid 11
medans de så sov jag :D hahahah
idag kom jag hem vid 2
har suttit och snackat med daniel och kevin :)
nu ska jag gå och fixa till träningen !
hörs när jag är hemma !

RSS 2.0