valborg!!!!!

nu kör vi!

denna bruden blir 15 idag!!!!


vi drar till ystad lalal

sitter hemma hos mallan med katja och hon nu. ska snart träffa tove och sen drar vi till ystad och shoppar! haft fullt upp dom senaste dagar så har inte kunnat blogga. men nu msåte jag dra hejdå!

heeeeeeeeeeeello

har legat och solat hela dagen med syster. nu pressar vi fram färgen :D ska ut snart igen men ska äta kaka med mamma, pappa och syster först :) senare sticker jag till *. de är skola imon och de suger snopp men de får gå.. vi hörs sen!

hjärtan som slog

allting har förändrats inte ens du finns kvar..du är inte värd mina tårar men dom faller ändå.
'
känner inte för att blogga som ni kanske förstår. kommer tillbaka när jag känner mig bättre. kanske redan är idag pusshej!

faaaaaaan

åh har aldrig mått såhär dåligt. vill verkligen skicka men jag vill inte bli dissad... ååååh!
'
kom hem för en halv timme sen. har varit hos philip med malin och ogge. men är inte på humör att skriva mer.. ha de bra.

mmmmmmmmmmmmmmm

har legat och solat lite nu. ska gå ut med vår minsta hund på gröningen nu och ligga där lite. mysigt. ikväll ska jag nog åka epa med philip. malin ska nog oxå med. hehe nu ska jag dra ut! pusshej!

kanske tid att bestämma sig?..

igår va ganska kul. men kallt som fan! va hemma vid 12. åt och sen skulle jag sätta mig här men mitt internet dampa. la och smsa lite.... fuck.....
idag vet jag inte vad jag ska göra men de är snart skola! :(
aja nu ska jag ut i solen!

hehe

nu blir de fiix med mallan och sen drar vi till shamn!
hehe så kan man ju osse se ut ;)

godmorgon

vaknade för en timme sen typ. har ätit och är ensam hemma nu! väntar på solen och sen ska jag sola.
åkte ju till shamn igår och de sög. åkte hem tidigt och åkte epa med morgan och erik ist. mycket roligare! idag vill jag på fest tror jag. men malin har ont i sina öron så får se om hon pallar trycket. hehe men vi hörs sen!

tell me something i dont know

vaknade för en timme sen. sitter ute på tarassen och väntar på att solen ska komma hit! jag ska nog bara ligga och sola hela dagen. och som ni märker blev de inget ystad idag. så jag får sola i min gamla bikini -.- buuuhuuu. jaja nu ska jag prata med mami. pusshej

ah ah ah ah

haft en galen kväll med malin och massa andra fina vänner! varit på lidl och åkt epa. hihi roligt. nu ska jag snart sova för jag kan knappt hålla ögonen öppna, hehe. imon sticker kanske jag och malin till ystad tidigt på morgonen. ska handla skor. sen på kvällen sticker vi nog till shamn. får se. pusshej sov gott!

airplanes

har fixat klart mig nu men nu vet inte phillepille om han vill eller inte -.- så vet inte vad vi ska göra. jag vill ner och köpa klubba men malin orkar inte gå -.- men ska försöka få med henne! får se hur vi gör sen! vi höres!

like a snake

philip kom och hämta mig vid 4 och så hämta vi malin :) åkte runder lite och sola genom bilden :D han lämna oss för en stund sen och nu sitter jag här. ska in i duschen när mamma kommer hem och sen blir de mat och fix. ska va med malin. vi ska kanske va med philip om han vill. annars får vi se vad som händer :) så ni får ha en bra kväll för de kommer säkert jag!

you know what it iiiiiiiiis

vi hitta inget staket men jag fick en glass iaf! hehe. ska dryga här nu hela dagen för de är ju inte lönt att sola.. jag vill ha lika soligt som igår! jaja. vi hörs senare.
fint...

precis vaknat

vakna för några minuter sen. ska äta frukost och klä på mig och sen åker jag med mamma och pappa och köper staket. kanske inte de roligaste men man får ju umgås med familjen iaf :) hoppas på en liten fika också! hihi. nu är jag sjukt hungrig så vi hörs sen! bajs väder idag :(


du krossa mitt ♥ och bara gick..

stack till konfan och titta film kl 7 ju. hade askul med mallan men fyfan vad rå film. handlade om jesus sista timmar. så jag och malin bara... asså nej åh. orkar inte blogga mer. hejdå!

aaaaaaa

har legat ute i solen hela dagen. de känns lite på ryggen faktiskt :) så skönt med soool! har dushcat nu och vid halv 7 sticker jag till konfan. är hemma igen lite över 10 väl. då ska jag bara hem och ta de lugnt. så vi hörs väl sen :) min lilla data laggar satan så de blir inga bilder

dålig uppdatering!

stack ju till johan i söndag vid halv 7. sen vid halv 9 kom morgan och hämta oss. åkte med han lite sen hoppade jag över till philip :) hehe åkte med dom till typ 11? sen stack vi till johan igen. fick inte sova så mycket men skit samma. gick hem vid 6 på morgonen och sov till halv 2. sen gick jag ut och sola med jocke och joel, as najs väder! vid 4 stack vi och mötte malin, putte och johan så GICK vi ut till tryde. dom skulle spela fotboll och fick för sig att jag och malin skulle följa dom ut. vid 5? började vi gå hemåt men philip hämtade upp oss och körde oss hem hihi :) så blev de hem och fix och vi 6 stack jag och malin till kyrkan med pojkarna. efter de stack vi till johan igen och stanna där hela kvällen. malin somnade direkt men jag la och titta film heeeeeeeeela kvällen. vid 6 imorse somnade jag och vakna vid 12. åkte hem till malin och vid 1 gick jag hem till mig.
ikväll ska vi på konfirmation från 7-10.. får pizza och ska titta film. hör kanske senare men nu ska jag nog ut i solen!

broken heels

håller på att fixa mig just nu. vid halv 7 sticker jag och malin på lan. hörs ikväll när jag är hemkommen!

hahaha skrattretande!

vilka folk de finns. man kan tro att dom är mogna och ska finnas för en fastän något sånt här händer. men alla kan inte vara så och de är så kasst. men man kan inte göra mer än att gå vidare :)
'
har varit ute med min lilla vovve nu och jag har inte sprungit så länge på jädde länge kan jag säga! ska snart gå och duscha och sånt. vi höres sen!

söta pojkar från shamn


igår, idag

efter vi hade solat stack vi och fixa pengar sen åt vi på bertils. och sen hem till mallan och titta film. mys. vid halv 7 stack vi hem till mig. försökte få tag på nån vi kunde åka med men alla dissa oss :( så vid halv 9 tog vi cyklen ut! haha! träffa eric och johan på bertils. satt och snacka med dom till typ 11? åt chips :D sen stack malin och jag hem till malin. låg och snacka och jag har ingen aning om när vi somnade. idag vakande vi vid 11 kanske. drog hem vid 12 och nu sitter jag här.  ikväll ska malin och jag joina ett lan :D hehe om vi får mycket tråkigt drar vi nog ut men vi får se :) ska dryga här hela dagen tills jag sticker. så fler inlägg blir de nog :)

joel&jocke♥

vaknade vid halv 12 och fick reda på dåliga nyheter. madeleine är singel... så kom joel och jocke hit och trösta mig, så gick vi ut en runda i skogsbaken. as skönt väder! så nu är jag hemma och ska snart ner och sola med malle♥ vi ska sola i samma solaruim, hehe! ikväll ska vi nog åka epa. så vi hörs sen!
jocke♥
blyg_joel ♥

freeeeeeeeeedag, looooooooooooooooooooooooooooov

så najs att de är fredag och därmed lov!! skolan va najs och nu har jag precis ätit. ska tvätta håret och fixa mig till halv 7. sen hämtar mamma och jag malin, elina och titti. så kör mamma oss till shamn. och där blir de paaaarrrtttyyyyyy! mamma hämtar oss 1 inatt med. så hör då eller imon :) ha en bra fredagskväll för de ska fantamaj jag!!
behöver ingen annan än dig ♥

ledsen madde

orkar inte skriva något.. godnatt!

ute och mecka med syster hehe

mammas avgasrör hade trillat ner så syster och jag fick på de ;)
lite skitig

hey over there

titta på lite film hos mallan sen gick jag hem och åt (a) pastasallad, mums!
har fixat med mina bilder på datan så nu är där fint.. hehe har inget att blogga om. så ni får liiiiite bilder sen idag
dampa med jacob ;)

@ malin

hallåja! skolan idag va najs! hade matte och svenska imorse. redovisa på svenskan och de gick inte bra -.- menmen.. vid halv 10 samlades klassen och vi gick mot kroneskogen :) kom ut där vid lite över 11 så åt vi lite gott och sen började vi grilla. så kom anton och jakob.. så snacka jag och gliffe lite med dom sen stack dom igen. och jag åt massa korv :D hehe. när alla va mätta så började vi leka (a) hihihi spelade fotbollsbrännboll. mitt lag vann! sen åt vi lite gott till och vid halv 2 gick vi mot skolan. när vi kom till skolan satte jag, katja, ida och ida oss på gräset och titta på sjuornas idrott. sooooool! vid halv 4 stack jag hem till malin och nu har vi pluggat. hon är nere och äter just nu så jag har datan för mig själv ;)
imon är de fredag och malleballe och jag sticker till shamn med elina och hennes kompis! de kommer blir najs. tror inte vi sover där men vi får se.
nu kommer hon så ska snacka med henne :) lägger in bilder sen pöss!

om man bara kunde glömma alla bekymmer och leva livet..

dagen har gått snabbt men jag har faktiskt pluggat! stolt ;)
har varit nere på coop med mamma, köpte coca och muffins till imon (a) hehe. nu ska jag snacka lite med älskling har jag bestämt och sen sova. pusshej!
.. ♥

home

skolan gick snabbt och vi gjorde kanelbullar på hkn :D gutt!
när jag kom hem märkte jag att jag hade tappat mitt papper på biologin som jag har läxförhör i på fredag -.- klantiig_tjej.. så vet inte hur jag ska göra men måste plugga till musik provet iaf. imon ska klassen gå till kroneskogen och grilla, så slipper typ alla lektioner :D hehe men nu ska jag dra pööss!

so big

aaaaaaaaaaaaaaaaaah! skulle precis bädda sängen så när jag ryste täcket så hörde jag värsta smällen och skulle kalla på mamma. men hehe, de va bara min mobil som trilla i golve (a)
'
nu har jag duschat och gjort mig fin för att dejta kudden! ska se om nån rolig vill underhålla annars ska jag sätta igång en film. imon börjar jag 10.05 och slutar 14.00. najs dag_jaaaaaa! efter skolan ska jag direkt hem och plugga till mitt musikprov!! nu ska jag snacka med mallan. hörs imon efter skolan!
btw, mamma betalar mitt moppekort och min moppe som min födelsedagspresent :D

hehe nyduschad och trött! och mitt hår har börjat växa ut igen!

jag vill ta på dina lår

så gulligt med kommentarer! kom gärna med fler (a)
de blev inte så mycket med pluggandet men lite iaf. snackat och snackar med malin och danne. dampar med mallan som fan! hehe. asså jag har egentligen inte något att skriva så ni kan ju komma med förslag på vad jag kan blogga om :)? hihi skulle varit bra.

fixat bloggen!

kanske inte världens finaste men vafan (a) tyck f5 om ni inte ser
hehe så nu ska jag börja blogga igen har jag bestämt! och de ska vara länge nu!
'
förra veckan praoa jag. jag, malin och emilia praoa på ett dagis. underbart söta barn! hade lätt kunnat jobba som de men de är inte min "jobbdröm".
helgen va awesome! i fredags så åkte jag och malin eppa med först philip sen med gliffe. men de va ganska tomt i tomelilla för alla va i ystad men de gick ;) mallan sov hos mig!
i lördags så stack malin, jag och elina till shamn. trodde inte de skulle bli så kul som de blev. fick några nya vänner på köpet, heheh!
efter skolan gick jag till trafikskolan och anmälde mig! nu ska jag skaffa moppekort :D lekte med malin efter de ♥
idag va skolan ganska chill och efter stack jag till trafikskolan igen och tog syntest. jag har bra ögon ;)
nu har jag som sagt fixat bloggen och ska börja plugga nu -.- men vi hörs sen!
massa tankar i huvudet men alla kan väl fejka ett smile..

RSS 2.0