inhandlas på lördag

eller

looooooooooove it

slutade kvart över 1 idag. sista lektionen så kom en tant och snacka om gymnasieutbildningarna och sånt. ååååååååh har ingen aning om vad jag ska välja. funderar på så många linjer....
kom hem så va pappa här så har suttit och snackat med han nu i nån timme. nu har han åkt och mamma är på jobbet. ensam, yeeeeeeeeye!
och nu är de snart helg igen och denna helgen ska bli en myshelg bara :)
nu har jag inget mer vettigt att skriva puuuuuuusshej!

shoeeeeees

har glömt lägga in bild på mina nya skor, so here u go

hojhoj

internetet på min  data har inte funkat så drf jag inte kunnat blogga. sitter vid mammas data just nu och hoppas på att min fuckar rätt sig snart. nu ska jag se cuogartown. hörs om min data vill bli bra
rätt sött

malmööööööööööööö

nu är jag snart klar, drar till ida och sen drar vi till malmö med benjamin och katja. yeeeeeeeeeeye!
cambilder till tusen
cya

????

nååååååååååån som kan fixa min blogg så att jag kan börja blogga igen :(???????

in love, again.

heeeeeeeeeeeeejsan.
i lördags åkte jag till "♥" och sov där. mysigt. åkte till stranden igår och de va suuuuper skönt. åkte till anton och träffa han och morgan. åh vad längeseeeeeen. kom hem vid 8 och sen blev de lägga sig tidigt för idag blev de första skoldagen. är nia nu och de är ganska fett, hihi. så kom ju alla små nya sjuor upp på skolan... WOW vad små alla är ;)
ikväll kommer kaaaaanske "♥" hit och sover här. har ju sovmorgon imon. naaaaajs.
nu blev de ganska mycket jobbig information men de får ni stå ut med ;) haaaaaaaaaj

svar

Anonym om hoj:
vad ska du ha på dej på skolfotot

svar: de har jag ingen aning om. hade tänkt jeans och en snygg tröja kanske medans man gör något roligare med håret :) men man vet aldrig :)

hoj

är hemma från jobbet nu. och är helt slut. vill bara ha helg nuuuuu.
blev inga bilder igår för dom såg inget bra ut :p hehe.
nu ska jag dra för har ingert vettigt att skriva.

on work

sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå 5 så jag kan åka hem! har inte sagt de men jag jobbar på min systers och min brors flickväns jobb, och jag är för liten för att jobba 7-5 så jag får bara till 4. så varje dag som dom jobbar till 5 får jag sitta här oc dryga -.- hehe.
jag ska jobba hela veckan, moneymoney..... och i helgen så ska jag på tjejkväll men mina töser. äta gott och mysa. ska också iväg och handla kläder så jag har något att ha på mig nu när skolan börjar, wiiie lööve.
har några bilder på mobilen från helgens festligheter som kommer in ikväll tror jag :) ´men sålänge för ni nöja er med en gaaaaaammal!

hehe

kanske tid att börja blogga igen. hmmmmm. japp! ska fixa bloggen och sen komemr jag. pusshej!

RSS 2.0