länge sen sist

har inte haft tid att blogga. eller jag hade kunnat göra de idag för jag har inte varit i skolan. blev förkyld i fredags och de slog ut inatt :/ så jag har slappat på soffan heeela dagen. vid 2 idag kom mamma och syster hem hit. och min syster sover hemma inatt med ♥ vet inte om jag ska till skolan imon eller om jag ska vila mig lite till. men jag har sovmorgon så jag har tid imon bitti att känna om jag kan. men nu ska jag sätta igång en film och mysa med mamma och syster ♥ vi hörs när vi hörs!
bild på mig och älskling sen igår ♥

helgen

skriver om helgen nu.
fredag: kristina och jag åkte med morgan hem efter skolan. tog en macka hemma hos han sen åkte vi med han, hans mamma och hans syskon och handla. så hem till morgan igen och titta handboll. sverige suger ;) sen kom erik och så mecka dom med sina epor och sen stack vi ut på trekk. eheh as najs. jag åkte med morgan och han kör som en galning. ehhe i love it :D kristinas mamma körde mig hem vid halv 12.
lördag: vaknade vid 10 av att mamma kom hem från jobbet. vid 12 kom min syster och hämta mig så åkte vi till nova lund. köpte : två jeans leggings (beiga och svarta) fajk converse i svart och en svart tröja. syster körde mig till kristina vid 4? så dampa vi lite och sen kom morgan och erik :) så titta vi lite film sen stack vi ut på trekk. naaaaaajs. vid 12 körde morgan mig till jakob och så spendera jag min natt hos honom.
söndag: mysdag hemma hos jakob. åkte hem till mig vid 5. så duscha vi och åt sen mer mys.

@kristina

sitter hemma hos bästavän och dunkar gammal musik :D ehhehe as najs! de är sånna låtar som våra bröder lyssna på när dom va i våra åldrar och vi va små och fick va med :D ehehe. ikväll kommer anton, morgan och erik hit :) ska dampa satan med kristina! jag älskar dig älskling! vi hörs när vi hörs. lägger in bilder på kläderna jag köpte på nova lund idag nån annan dag :)
love u♥

dag 11 - mitt arbete

jag har inte precis något arbete så får väl säga skolan :p

@älskling

sitter hemma hos jakob just nu. jag ska snart gå och duscha sen hoppas jag på en film. innan spela vi lol. ehhehehe jag äger (; mähähä. vi hörs imon puss!

alallalalalal

jag är as trött. så detta blir de sista inlägget för idag. sitter och snackar skype med kristina men de bröts precis :( men ja sen blir de väl dusch och sova tiiiidigt!

dag 10 - de här hade jag på mig idag

de här hade jag på mig idag:
tröja - hm , jeans leggings - bik bok , linne - gina

heeeeeeeeeeello

skolan idag va chill. snacka om hitler på so lektionen. de är så sjukt intressant! men fy vad hemskt de är. efter skolan drog flickorna och jag på konfirmation. blä vad drygt de är. kom hem för en halv timme sen. har ätit pannkakor precis (a) hähä
min pojkvän är jätte taskig till mig, han tycker de är mysigare att mysa med sin bästavän än mig.. eheh
nu ska jag gå ut med min vovve sen får jag nog ta och plugga lite. har engelska och svenska som ni ser på bilden.

godmorgon!

jag gick upp för tidigt för jag börjar typ om en timme och jag är redan klar -.- mamma kör mig till skolan vid halv 10. efter skolan ska jag på konfirmation så vi hörs efter de!
trött madde

g o d n a t t i n l ä g g

nu ska jag sitta här tills mamma kommer in och så ska hon sätta över nya sms till mig. och undertiden så duschar lilla jag :) vi hörs imon puss!e

hejhopp

åååååååååh mina sms är slut!! så jobbigt att inte kunna svara på sms -.-

till jakob

här ser du att de inte bara va en 20 jag höll i -.- och förresten, man brukar inte betala med kontanter när man beställer hem :)

jag vill bränna pengar!

ska fråga mamma om vi inte kan beställa några kläder eller om vi inte kan åka och handla snart (a)

italienska

har ändrat bland kategorierna med nu. har översatt till italienska för jag gillar de språket!
brani: låtar
immagini: bilder
sen har jag ändrat allmänt till my life like i live it


tryck f5

har ny header nu. om ni inte ser den klicka på f5 :)!

fix

nu ska jag fixa lite med min blogg. ska fixa headern för de andra trivs jag med :) puss!

dag 9 - en perfekt helg för mig

en perfekt helg för mig hade nog sett ut såhär; sluta tidigt i skolan på fredagen. träffat mina fina vänner och kanske min pojkvän. mysa mycket med pojkis. och sova länge. att inte spendera någon tid själv. de är nog en perfekt helg för mig (:

halleluja

kom hem för 20 min sen ungefär. sitter och äter pannpizza. mums!
skolan idag va chill. gjorde fysik provet = IG

igår va myyyysig! åkte dit vid halv 8. så blev de duschen och sen film. tror filmen hette XXX. den va asnajs!
nu ska jag läsa bloggar sen skriver jag på 30dagars listan!
bild sen igår. på mig och älskling efter vi duschat. hahahahah ♥

duktig_madde

vid halv 6 somnade jag till 6 och sen blev de plugga satan med mamma. hihih annars hade inte jag fått åka till jakob ikväll. så där har ni kvällens planer skulle jag tro. packa och dra till jakob ♥ hörs imon

dag 8 - mina passioner

asså jag fattar inte riktigt vad ni menar med de (a) hehe. nej men är de saker jag tycker om att göra eller? jag vet inte men jag tänker skriva om de iaf (a)

jag gillar, eller ja jag älskar att spela fotboll. jag började väl i sexan tror jag. men slutade i sjuan pga av mina knä. sen i åttan har jag försökt börja igen men de har bara gjort mina knä värre. så jag både hoppas och inte hoppas på en operation. i sexan tyckte jag faktiskt jag va bra. eheh men nu är jag redigt kass. men när mitt såkallat lag ska börja spela ute ska jag pröva spela igen, och då kvittar de hur ont de gör ;)
jag vet inte om jag har mer jag gör som kan va mina passioner. ehhhe sry

mums

skolan va chill idag. somna nästan på alla lektioner. mamma hämta mig efter skolan så körde vi och handla. sen nu har jag lagat mat :)

igår vid 9 kom älskling hit. så gick vi och tog ett varmt bad. mysigt! vi somnade faktiskt ganska tidigt.
nu orkar jag inte skriva mer. måste plugga satan för jag har fysik prov och spanska gloser till imon -.-

dag 7 - mina bästa vänner

jag har en bästavän och de är kristina! jag kan verkligen lita på henne till tusen!
sen har jag andra nära vänner som betyder väldigt mycket. linnea, malin, hilda, anton, morgan, jakob och alla som brukar vara med mig på fritiden. ni betyder alla jätte mycket ♥

dag 6 - min dag i detalj

de är idag man ska skriva om va (a)?
idag har inte jag gjort ett skit, ätit chips och tittat film med mamma ♥

dag 5 - min kärlek

jakob är min kärlek som ni nog borde fattat.
ska man skriva mer eller xd?

hähähä

malin skicka bilder som nån i skolan tog på oss flickor, här kommer dom ;
haha

bilder sen valla

jag gilla mina nagler ;D
AHAHHAHAHAAH
nu orkar inte jag mer.
love u guys!

pallar inte mer

vill tacka alla för en underbar fredags kväll. kvällen igår blev liiiiiiiite mycket sämre. och just nu är jag super arg och orkar inte blogga. läggger in bilderna sen fredags när jag orkar

godnatt inlägg

nu ska jag stänga av datan och PLUGGA PLUGGA PLUGGA. har "prov" imon och de kommer gå illa. jag skyller på jakob. för varje gång jag satt mig ner för att plugga så börja jag tänka på han :) hähä. vi hörs imon.
avslutar med en bild på en nybadad madde med smink i hela huvudet ;D

leker med camen


dag 4 - de här åt jag idag

ja i skolan åt jag spagetti och köttfärsås, men som jag skrev innan. jag har ätit på mcdonalds osse :)

hemma

kom hem för en stund sen. skulle ju handla men de blev inget. åt på donkan ist. så nu är jag hemma. har smsat lite med bebis. dom är på väg hem nu och jag ska till han på lördag :)))))))))))))))) mysigt! nu måste jag faktiskt plugga puss!

pluggis

nu ska jag plugga (medans jag snackar skype) till mamma kommer hem sen ska jag duscha och efter de soooova!

feel good

har prövat lite olika kläder till fredag men hittar inget som jag riktigt vill ha. efter skolan imon ska mamma och jag till ystad. ska titta runder lite där och hoppas på de bästa. annars får de nog bli de där nere ↓

outfit fredag?

vet inte, känns lite naket eller vad tycker ni?

dag 3 - mina syskon

jag har en syster och en bror som jag tidigare nämt!

min bror heter Fredrik Jönsson och är snart 25 år. jag har alltid kul med han och han finns alltid för mig! när jag va liten så va jag alltid med han och hans kompisar när dom mecka med sina mopeder och epor :D jag älskar min bror så sjukt mycket. jag hade inte velat byta han mot något! den bästa bror man kan önska sig ↓
min syster heter Alexandra Jönsson och är snart 22 år. Samma med henne. man har alltid kul med henne. när jag va lite äldre än där uppe åkte jag alltid med hon och hennes kompisar ut och åkte i bil :D men sen va ju min syster kompis med min bror kompisar så dom hade ju maaaassa fester tillsammans och jag skulle va med på alla! ahhah. hon är iaf den bästa syster man kan önska sig. hon ställer alltid upp och jag hade inte velat ha en annan syster. jag älskar henne! ↓

woaw

har suttit i flera timmar du och fittat med att få på naglerna! äntligen är jag klar! jag har smsat lite med bebis osse ♥ nu ska jag ta kaninlurtar med yoghurt :D häähähä vi hörs

maddafakka

ensam hemma och musiken är på högsta! mamma kommer hem halv 10 och de är chill! sitter och dampar med tim på fb. ahhahahaha. jag ät ganska mycket taggad till på fredag. om ni inte visste så är de valla då ;) ehehhe. förfesten kommer bli as najs tror jag iaf. men vet inte hur valla kommer va. men man kan ju inte mer än hoppas! men nu ska jag sitta här några timmar sen får jag väl plugga lite.
lägger in två bilder sen förra valla
världs bäst
bästavän ♥

alalaalla pusshej

sitter och snackar skype med lite töntar just nu :) ehhe!
så nu ska jag snacka vidare sen ska jag sova. puss!

men tack för den dåliga statestiken..

jag vill inte blogga när inte många tittar -.- de är fan tråååkigt då ;D hähähä

dag 2 - min första kärlek

min första kärlek va jakob. inte nu i 8an men när jag gick i 6an så va vi faktiskt på g. han var den första personen jag blev riktigt kär i. andra va såna små förälskelser som man hade när man va liten ;)
hahah. så såg min lilla fjant ut då :)

hello

kom hem för en halv timme sen. stod och snacka lite med robyn :) nu har jag precis ätit och ska fortsätta med min 30dagars lista. hähäh. skolan va chill. tim kittla mig heeeela tiden :p jaja jag ska plugga sen så vi hörs inte så mycket idag puss!

godnatt!

orkar inte skriva mer idag! nu ska jag snacka med bästa danne och bästa kristina på msn! puss!

dag 1 - presentation av mig

Jag heter Madeleine Hanna Jönsson och bor i Tomelilla. Jag går på Kastanjeskolan och jag har dom finaste vännerna som finns! Jag är 14 år och jag har 2 syskon. En syster som är 21 snart 22 och en bror som är 24 snart 25. Sen har jag 2 halv syskon på pappas sida med.. Jag älskar att va med mina vänner men även min familj. Jag bor med min mamma för min pappa bor i ystad. Mamma och jag har två hundar och en katt. På min fritid är jag nästan alltid med mina vänner men jag lägger också mycket tid på skolan. Jag är nästan ALLTID glad, ehhehe :) Jag har en pojkvän som heter Jakob och en bästavän som heter Kristina. mycket mer finns de nog inte :D


nu ska jag osse börja..

.. med en 30 dagars lista.

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 - Mina syskon.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Min kärlek.
Dag 6 - Min dag i detalj.
Dag 7 - Mina bästa vänner.
Dag 8 - Mina passioner.
Dag 9 - En perfekt helg för mig.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mitt arbete.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Den frisyr jag trivs i bäst i.
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Fula ovanor.
Dag 17 - Min favoritresa.
Dag 18 - Min bästa födelsedag.
Dag 19 - Något jag saknar.
Dag 20 - Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 21 - Min önskelista.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - Min skoltid.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritplats.
Dag 28 - Mina favoritskor.
Dag 29 - Mina ambitioner.
Dag 30 - Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med ..

lilla hjärtat, jag tänder så på dig

ahhahah ååh så gammal låt jag lyssnar på. ehhehhe! nu har jag pluggat men jag är as trött för jag va faktiskt med och sprang på idrotten idag. jag får ju egentligen inte springa alls men de va så sjukt kul :D men ja nu har jag as ont i mina knä och jag är jädde trött men skiiit samma. nu ska jag gå och sätta på vatten till makaroner, puss!
såhär sliten är jag idag!

hemma

är hemma från skolan nu. dagen har varit chill men har massa läxor! så måste plugga. vi hörs!

svar på kommentar

jag har dina ringar hilda :D

nu ska jag ge mig på...

att städa min garderob sen ska jag duscha och sen sova! puss!
ehehe de behövs nog..

grattis!

min älskling fyller år idag! han blir 16 men han är endå liten :) hihiih. jakob och hans klass har åkt till kläppen så jag får inte träffa han idag eller ja på en HEL vecka.
älskar dig..

14/1

ozzy morgan

morgan anton jag

anton jag

jaag

anton

morgan

ozzy

linnea

anton jag

älskling   ozzy

älskling tobbe ozzy

morgan

linnea jag

jag anton

oscar vicy ninne anton

anton

ozzy anton

morgan ozzy tobbe

anton jakob

morgan anton jakob

morgan tobbe

hilda anton jakob

tobbe, HAHAH

ozzy jag
hoppas du hade en jätte bra kväll anton för de hade jag! älskar er ♥

lalala

igår va najs. jag åkte till malin vid 6? så åt vi och satt vi datan. sen stack vi till ica med hennes bror och sen till epaträffen. träffa massa saknade folk och snacka massa skit ;D eheheh. vid 9 började de regna med jag och malin höll ut lite till. men kl 10 stack malin hem och jag till danne där hilda osse va. dom titta på en asäcklig film! blä.. vid 11? stack hilda hem med min 4krs tjuv HAHAHA. så satte danne igång en film till mig så titta jag lite på den. så somnade jag.. och sen stack danne till hans mamma en stund. sen kom han igen. jag orka inte gå hem så jag sleepa hemma hos danne..
idag vakna vi vid halv 12. så gick vi upp och drog till ica, sen till malin och hämta mitt smink och sen drog han hem till sin mamma och jag hem. ehehe. vid 1? körde mamma mig till KRISTINA!!! hon kom hem igår och jag har saknat henne så sjukt mycket!! så gick vi till hennes häst, och så titta jag på när hon red :) sen stack vi hem till henne och gjorde mackor och varm oboy. sen satte vi igång en film. så sjukt mysig söndag du gett mig bästavän! mamma hämta mig vid 6 :( så blev de hem och nu har jag suttit här ett bra tag ;) kristina har fixat min blogg, tryck f5 om ni inte ser!
nu hade jag tänkt lägga in lite bilder sen i fredags :)

im on a boat

igår va asnajs! så härligt att få va med dom bästa vännerna som finns och min fina pojke! min brors flickvän hämtade mig igår vid halv 7 sen bar de till anton. när jag kom va typ alla där. ehhe. massa tokigheter heeeeeeeela kvällen! jag och jakob sov vår sista natt tsm på en vecka hemma hos anton! SOM FYLLDE 16 FUCKING ÅR ;D ehhehe efter kl 12 blev han de om ni inte fatta ;) han är stoooooor pojke nu! ehhehe. jag hoppas att du får en fortsatt bra födelsedag!
jag kom hem för en stund sen. jakob och hans mamma körde hem mig :) de blev hejdå på dom..
ikväll ska jag och malin ääääääääääääääga epaträffen! wiiiie!!! nu ska jag flytta ut mammas data från mitt rum = mer SPACE

fiiiiiiix

nu är de fix och sen blir de partaaaaj till tusen!
halv fixad!

godnatt inlägg

nu har jag duschat. jag faila totalt med att raka benen. hehhe som vanligt. men ja nu ska jag snacka lite med mamma och dricka oboy sen sova. om de går. vi hörs imon kyss!
bild på bästavän sen nyår! hon kommer hem på lördag! :') btw, jag snacka med henne i tele idag i skolan! loveu!

i want it that way

nu har jag gjort alla läxor till nästa vecka, men jag har fan inte tränat på provet- asså shit. just nu håller jag på och dampar med nördar på msn :D ehehhe. vi hörs puss

hehehehehemma

kom hem för en stund sen. skolan idag va ganska chill men inga hålor -.- efter skolan hämta mamma mig så åkte vi till boan. där va några killar som följde mig med blicken HELA tiden. ganska läskigt ;D mamma bara vad tittar ni på? HAHAHAHA. aja sen åkte vi till ica och handla lite. sen nu är jag hemma. ska plugga svenska nu. har prov imon och de är inte najs för jag har inte pluggat! har bara pluggat på engelskan bara för de är enklare (h) smart va? ehhe. vi hörs sen!
dagens bild på madeleine

jag vill ta på dina lår, nannana

sitter och snackar skype med malin och morgan. ska snart gå och duscha. sen ta en macka! ehehhe! vi hörs puss!

madde R duktigt (;

nu har jag pluggat as länge. eller ja från 3-4 lärde jag mig 63 gloser! fan vad stolt jag är! ehhe. kl 4 kom mamma och syster hem. men nu har syster åkt hem. och hon tog sin hund med sig ;D wiiiie! nu ska jag vänta på att mamma ska göra klart mina pannkakor sen ska jag plugga vidare fast i svenska -.- pusshej!

hemma!

kom hem för typ en halvtimme. skolan idag va chill. men veckan börjar närmare helg och de är både bra och dåligt. på fredag ska jag umgås med mina underbara vänner och pojkvän. men på lördag lämnar min pojkvän mig. heheh men när han åker kommer kristina! så jag har någon iaf! ehehhe. nu ska jag sätta igång hög musik och sen gå ut i köket och PLUGGA! gjorde aldrig de igår. och nu har jag ett till prov på fredag. asså bullshit detta är.. så nu måste jag dra. vi hörs nog i kväll!
rosa naglar ;D

godnatt!

nu ska jag snart dejta kudden! min syster sover här inatt. mysigt! jag längtar till kristina kommer hem! men på lördag åker älskling och hans klass och åker skidor :'( så när en kommer hem så sticker den andra. bajsilajs ;D eheheh sitter och dampar med malin på msn. vi snacka om när vi va bästavänner! så gulliga! ihihih. nä nu ska jag se om jag kan få sova tidigt idag! troligen inte!

bilder sen 8/1

jag jakob anton
tobbe jakob - ahahah titta tobbe :D

jag tobbe

anton jag

tobbe jakob - hahahah

tobbe jakob - ahhajajah

tobbe jakob


tobbe jakob

jakob jag anton ozzy tobbe - vi är fina

anton jakob jag ozzy tobbe - älskar bilden ♥
de är inte alla bilder men dom flesta!

läxor!

kom hem för en stund sen. skolan va chill faktiskt. gillar sovmorgonen starkt ;D efter skolan gick jag med älskling till hans/min mammas jobb. träffa mamma lite sen åkte jag och jakob med hans mamma till jakobs bror. titta på bebisen lite :) så söt! efter de åkte vi till donkan. och sen körde dom hem mig. nu sitter jag är med svenskan. jakob, hur kunde du lämna mig med de :(? eheheh. vill egentligen till jakob men då får jag ingen sovmorgon imon och sen kan jag inte komma dit :(
.
jag snacka med min störda svenska lärare idag. jag ska ha provet som jag inte gjort på fredag och sen nästa tisdag ska jag redovisa mitt författararbete. och sen ska min faktatext va klar då med -.-
sen har jag spanska till tisdag med! blä! redan första dagen!
de ända som är bra är att vi har börjat med biologi och de är faktiskt kul :) konstigt att jag tycker något i skolan är kul faktiskt.
och kom på att jag inte gjort de fysik provet som dom i min klass gjorde när jag va sjuk. de är samma lärare som vi har biologi med och han sa att vi inte skulle ha mer fysik, to bad ;)
nä nu skriver jag bara massa goja! eheheh ska gå och äta lite nu. är inte så hungrig men jaja. puss!
lekte precis lite med camen (a)





godmorgon

nu är jag färdig fixat, näästan. har sovmorgon idag och de hjälper väldigt mycket! nu kan jag inte skriva mer. ska platta håret lite till sen prick 9 går jag -.- puss!
jag är inte LITE trött!↓

godnatt

nu ska jag snart sova. eller ja ska sitta här och snacka lite till med morgan :) vi hörs imon efter skolan!

precis hemkommen

från en trevligt kväll ute med kasim och david. david knuffa ner mig i snön :( eehehhe! han ska få igen, nångång (a) nu ska jag snart duscha och sen välja kläder till imon, jag har liksom ingeeeet att ha på mig. kyss

sorry idag igen (a)

har inte bloggat idag heller. har inte fått bilderna av anton heller :p men kan skriva lite om 8/1.
-
jag och mamma körde och hämta jakob hemma hos han vid halv 7. vi va hos anton vid 7. så va ozzy och tobbe redan där. sen blev de chillkröög som fan! men smaka något av jakob och de va inte bra för min mage. opps. ehehhe. alla förutom ozzy sov där. vet inte när dom andra somnade. men jag och jakob va vakna lite från och till. men jag somnade inte riktigt förrens 7 på morgonen. på morgonen blev de frukost och sen chilla lite hemma hos anton. vi orka inte göra så mycket mer. vid halv 3 kom mamma och hämta mig och jakob. och sen va vi här hemma tills jakob åkte hem vid 5. de va en super bra kväll med fina vänner. skrev lite om igår med så nu slipper jag de med ;D

sorry

har inte bloggat idag för jag har inte mått riktigt bra. ehheeheh. gårdagen va super! nu ska jag snart sova för att försöka vända tillbaka på dygnet. ska se om anton vill skicka bilderna sen igår för såfall lägger jag in dom imon och skriver om igår! puss!

fiiiiiix

nu blir de fix och sen partaaaaj!

godmorgon

vaknade för en halvtimme sen. snart kommer min syster. kl 2 ska vi tvätta -.- blööö! nu ska jag samla ihop all tvätt och sen klä på mig. kyss!
bild sen 6/1

7/1

vaknade bredvid jakob vid 2? så ladda han ner en film så titta vi på den tror jag. vid 4 åkte jag hem.. när jag kom hme webba jag med malin och snacka med danne ♥ efter en stund kom henke och oliver :) vid 11 stack vi till soffta där massa andra va. jag snacka med robyn! ehehhe. vid halv 12 gick jag, robyn, oliver och henke till stationen. oliver åkte hem och vi stack till soffta igen. typ prick 12 följde jag robyn och ludde hem. efter de drog jag till ozzy där han och anton va. vi titta på film och vid halv 3 följde dom mig hem ♥ somnade typ direkt. jag älskar mina vänner


6/1

stack till mormor och åt, MUMS. vid 8 körde  en person mig till jakob. sov där. MYS. drf jag inte blogga.

godmorgon

jag vakna för en halvtimme sen och nu måste jag fixa mig för kl 5 ska vi äta middag hos mormor. hilda stack vid halv 11 imorse. mysig natt med henne♥ nu måste jag dra puss!

med hildis

nu har alla stuckit förutom hilda för hon ska nanna hos mig :) just nu sitter jag och webbar med malin och snackar med folk i skype. hilda sitter i köket och snackar tele :) hiihihi. nu orkar jag inte skriva mer puss

sminkningen klar

nu ska jag bara platta håret sen är jag klar för en hel kväll med min flickor!

like a G6

muhahhaha nu har jag hunnit med mycket!
färgat mammas hår, städat mitt rum, ehm.. okej de kändes som mer men ehehhe (a) nu ska jag dammsuga hela lägenheten och sen ikväll kommer mina flickor hit! vi ska äta på thai och de kommer bli as gott! sen hyr vi nog några filmer och spenderar kvällen hemma hos mig! jag är ensam hemma hela kvällen för mamma ska till tingvalla, ehhe hon är så söt :') ska nog ta en bild på henne innan hon sticker så ni får se hur söt hon är :) hihi nu ska jag fortsätta städa puss!

u know that i love u boy

goooodmorgon! jag har varit vaken ganska länge för att vara mig! vid 9 ringde min bror och väckte mig. men jag somnade om. och vid halv 12 kom mamma in och väckte mig -.- så gick jag upp och åt. sen nu har vi varit ute med hundarna och jag sprang med zebbe! så nu har jag ont i mina knä.. mamma ska ringa doktorn igen så dom får röntga mina knä.. JAG VILL INTE BLI OPERERAD! ehehe. nu ska jag fortsätta webba med malin. puuuss
jag kommer sakna dig bästavän!

muuums

nu är jag hemma. och sitter här med mitt choklad och min varma oboy. vi hörs nu ska jag snacka med malin i skype om de börja funka snart och om jag har mick ;D

shulululul

är hemma hos malin just nu. med linnea och ronja :) fina flickor de! ikväll har vi ätit på piripiri och träffat massa folk. jag ska snart gå hem tror jag. muhahaha. vi hörs när jag är hemma!

5,4,3,2,1 mmdada

de blev inget städa. jag kom på att jag skulle lämna filmen jag hyrde. så jag gick ner med den. och nu orkar jag inte städa. ni måste lyssna på denna låten jag lägger in. de är min bästavän som sjunger. och de är hennes bilder man ser. hon är verkligen bäst. jag älskar dig kristina!

babaouw

mamma väckte mig vid 2. så klädde jag mig och så åkte vi och handla. nu har vi precis kommit hem. jag ska städa lite för ikväll kommer min syster och äter middag hos oss. sen ska jag träffa linnea och ronja :)

kvällen har varit..

.. BÄST! jag och mamma satte igång den filmen jag hyrde (den va asbra!) vid halv 7. så kom min syster lite senare och så titta vi på den till 10. sen stack jag till jocke där joel va. vid halv 11 stack vi hem till mig. har chillat här hela kvällen. som ni kanske såg på bilderna hade vi askul :D dom har precis stuckit och nu ska jag snart sova. vi hörs imon puss!

damp med joel&jocke!


pibabaparapo

kom hem för en stund sen. mamma körde mig till där vid ludde. så träffa jag robyn och ludde. så gick ludde iväg och jag och robyn gick till film. jag köpte chips och hyrde film. sen träffa vi ibra, enes och melissa. men jag stack hem för de va as kallt! nu ska jag äta sen ska mamma och jag titta på filmen jag hyrde, the storm. blir myskväll med mamma idag. pusshej

leker med camen

nananna jag har inget att göra!
↑ dom ska på ikväll!

hemma!

kom precis hem från jakob. kristinas mamma kom och hämta oss vid halv 3. kvällen igår va ju inte den bästa precis men de visste vi att den inte skulle bli :) jag och kristina ville hem men vi kom inte hem på något sätt -.- så jag och jakob låg på sofferna inatt. eheh mysigt ju. innan vi åkte till jakob igår kom joel och jocke in en stund till oss :) ihi de va trevligt att träffa dom ♥ idag ska jag inte göra ett skit. imorse fick jag reda på att skolan börjar nästa vecka. vilket gjorde mig mycket deprimerad.. ååh jag vill inte! jaja men de blir måndagsmys idag. ska hyra film och köpa godis tror jag :) pusshej
bild sen nyår, jag älskar oss!

:o

jag har en knöl vid mitt nyckelben! och jag är as rädd för att jag har cancer.. åååh.
just nu är jag och kristina hemma hos jakob. anton är med här och dom två lanar. jag vill hem. jag och kristina får gå hem imon.  tror jag :D men nu ska jag sova puss

med kristina

blogga inte igår för då va jag med älskling heeeela dagen! så mysigt. anton kom och va med oss lite idag sen stack dom två och kristina kom :D nu ska jag spendera kvällen med henne. men vi vet inte vad vi ska göra :D men vi hörs!

RSS 2.0