med mallan

kom hem för en stund sen. åkte till ystad innan juuuuu. köpte armband och en ring till på lördag! najs. kom hem och sen satte vi oss på moppeder och åkte till spj, hihi tack för sjutsen(?) killar! kolla lite på fotbollen sen bada vi med linnea. fast hon gick upp lika snabbt igen ;) medan jag och mallan bada som fan, heheh har inte skrattat så på länge! :D åkte med moppepojkarna hem igen och nu sitter vi här. malin drar nog hem vid 11.
imon så ska jag städa här hemma...... sen ut och duka i tältet. vet inte om jag och mallan träffar pojkar efter de men vi får ju se ;) hehe. ha de bäst, puss!

mot ystad

nu drar jag och malin snart till ystad med emil&elina. åker hem igen vid 4 och sätter upp tältet och ikväll kommer linnea så ska vi tre åka till spj. är fotbollsfinal där så kommer va massa folk hoppas vi på (: sen hoppar vi nog i badet och tar några dopp!  älskar sommaren! nu måste jag dra. puuuuuuuuuuuss

home again

kom hem för en stund sen. va på badet med malin och elina. träffa kasim, linssa, ante, elinaS, boris och några fler. trevligttrevligt! nu har jag ätit lite och ska sätta igång en film nu snart. vi höres imorn när jag har tid!
slänger in lite bilder sen veckan. dom flesta bilderna kommer från linneafisen!
bada med maaaaalin
midsommar
midsommar ♥
hheeh fint

baaaaaaaada

ska sticka och bada med elina och malin ikväll, myyys!
imorgon ska vi sätta upp tältet och sen sticker malin och jag till shamn och träffar albin, gustav och kanske adam :) hihi gulliga pojkar de! puss!

halsband

har varit och köpt ett halsband, hihi gulligt tyckte jag. fick ett par mjukisbyxor av mamma som är roooooosa!
doktorn sa att jag ska iväg och röntgas.. hmm, hur kommer detta gå.

rolling in the deep

har varit i kyrkan och övat nu. jag ska gå in med korset :D najs!
kl 2 ska jag till doktorn i shamn och sen ska mamma och jag handla. ska handla lite smink och sånt smått och gott till på lördag. och de värsta är att jag inte vet hur jag ska ha håret! -.- så drygt. och mitt hår e så tråkigt.. aja nu ska jag vänta på att solen ska komma in på tarassen så jag kan sola! pusshej!

fest hos mange.

asså den låten fastnar!
min syster har precis fixat mina ögonbryn, och ja dom blev sjukt mycket bättre. men ni får inte se bild tyvärr. har snackat med mamma om konfan. ska ha rosa ljus, blommor och... eh något mer va de men kommer inte ihåg... attans.. ^^ men ja, de kommer bli najs! hihi ska få massa presenter (a)
tog precis en bild på min konfaklänning som jag ska visa för dom andra tjejerna så vi inte har samma klänning. hatar sånt! hihi. ska dra puss!

hallloj!

går här hemma med syster och mamma och förbereder inför konfan :D de kommer bli najs! ska hjälpa mamma nu. puss!
så ser ni min konfaklänning ibakgrunden med :D


godmorgon!

nu drar jag på konfa om en kvart typ, vi ska snacka i microfon(?) idag.
haha undrar hur de kommer låta när jag sjunger!
aja igår drog jag, malin, robyn och linnea till shamn :)
åkte samma buss som fina elina så henne får vi inte glömma! hihi.
träffa inte någon speciell precis men de va ganska mysigt väl. åkte hem 20 över 11.
nä nu måste jag gå och borsta tänderna, hehe. ^^
puss!
<3

hos mallan

har varit hos malins pappa och badat med hon och linnea :) najs!
ikväll dra vi tre och robyn till shamn. har ingen att träffa men ska iaf äta! haha.
nu ska vi snart dra hem och så ska jag duscha. vi hörs sen!

kooooonfa

va på konfa imorse juuuu. jag och stina ska sjunga på konfirmationen. vi ska sjunga "snälla bli min" och julia ska spela. naaaaaaaaaajs! när jag kom hem så la jag och linnea oss och titta på aladdin :) nu sover hon jag och sitter och planerar kvällen med malin, wiiiiie ♥ ska nog åka till shamn ikväll, läääääääängesen! nu vet jag inte vad jag ska göra, får la se. hörs sen puss!

ojojojojoj

vilken bloggtorka jag haft! har hänt så sjukt mycket med!
lägret va awesume och helgen efter de va ännu bättre! i denna veckan blev jag singel.. och har vaarit med linnea nästan varje dag :D drog på fest denna helgen, super lyckad kväll! vi har också varit i shamn och träffat andre.
just nu ligger linnea och nannar och jag drar snart till konfan. ska prova kåpor idag så tar med mig dom hööööögaskorna idag! :D
vi hörs när jag är hemma igen, pussiluss!
<3
BTW, MALIN KOM HEM FRÅN ITALTIEN IGÅR, SKA FÅ TRÄFFA HENNE NUUUUUUUU!!!!!!

nu drar jag på läger!

åker på konfaläger kl 11 idag och är borta tills på torsdag. ska bli skönt att komma iväg lite och slippa alla äckliga rykten, alla jobbiga tankar och ALLA SURA PERSONER! så nu ska jag dra. vi hörs nog på torsdag!

SOMMARLOV!

nu har jag slutat 8an! åh vad skönt!
ska städa mitt rum nu och sen vila upp mig lite för kvällens festligheter!
vid 6 kommer flickorna hit och sen drar vi :D hihi.
vi höres gott folk!
kanske inte världens bästa bild menmen, outfit skolavslutning!

2011-06-09

imon är de skolavslutning :D och jag har fått skor av pappi som jag kan ha imon! tänkte ta en bild på vad jag ska ha på mig men de kan ju faktiskt bli en överrasking (;
ännu en dag som varit gaaaaanska onödig men ändå ganska mysig. träffa danne och henke när jag kom hem. läääääääänge sen jag snacka med dom pluttarna ♥
ikväll ska jag inte göra ett piss. mysa med mamma och pappa skulle jag tro.
nä nu ska jag inte sitta här mer. vi hörs!

snart, snart, snaaaaaaaaaaaaaart!

nu är de snart sommarlov! bara två dagar kvar sen är vi fria!
har haft ett litet minilov nu innan helgen och de va super skönt! lekte med mina fina kompisar, nanana!
igår va vi idrottare i sandhammaren. gjorde inte ett piss mer än att ligga och sola. ville egentligen bada men de fick vi inte. därför tyckte jag att de va helt meningslöst att åka dit.. och jag brände min rygg, åh de gör så ont.
idag har vi tittat film och lekt lekar (meningslös dag)
imorgon ska min klass och några små 7or till stranden. dom har sagt att de ska bli dåligt väder så vetefan om jag vill hänga med.  menmen.
på fredag är de sista dagen!! och på kvällen blir de partyparty! najsnajs! lääääääängtar. nu har ni de mesta av veckan och så ska jag se om jag hinner blogga mer ;)
ihihi sött

opps

ingen tid, iiiiiiiingen tid!
u know i love u

RSS 2.0