halloj

skolan idag gick snabbt. spelade vollyboll på idrotten och malin sköt gliffe i huvudet! ahhahaha dagens höjdpunkt ;D efter skolan gick jag och malin till ett dagis och nu har vi fixat praoplats med! sen hem till emilia och fixa med fotona till konfan och efter de till malin. åt macka och kladdkaka :D vid 6? följde elina och malin mig hem. har ätit och pluggat nu. vet inte om jakob kommer ikväll men de hoppas jag! vill inte sova felv (A) mamma åker om mindre än en timme. fattar inte hur hon orkar :p ehhe nej nu ska jag plugga lite till! imon efter skolan sticker jag med malin till ystad. ska fixa kläder till valla för imed att nästan ingen ska dit så får vi va extra fina ;D hehehe! hörs när jag är hemma därifrån!
love you boy ♥

@skolan

hehe jag va lide arg när jag vakna imorse ;D jakob flö upp ur sängen! hahaha! men nu är de bättre :) sitter och har "matte" just nu ;) sitter med robyn och kristina :D vi hörs när jag kommer hem! jakob sover hos mig inatt igen för mamma ska jobba natt :) puss!

27/2

vaknade vid 1 bredvid jakob. så gick vi upp och åt och så titta vi på videos sen jakob va liten :D hahahhaah! vid 4 körde hans mamma mig hem. plugga lite och åt god middag! vid 7 kom jakob :) åkte ner på coop med mamma och köpte massa godis ;) eller ja jakob köpte (A) duscha och sen titta vi på vänner och åt chips till typ 11. sen gick vi och la oss. la och snacka till typ 12. sen somnade vi.

26/2

gick upp vid 9 och vid 10 åkte pappa, syster och jag till bror och tina. åt frukost, jätte mycket frukost :D sen åkte vi till farmor och farfars gamla hus. kände igen mig ganska mycket men inte lika mycket som min syster, pappa och bror ;D hehhe. åkte till bror igen vid 1? så åt vi kakor och vid 2-3? gick jag hem till jakob. så duschade vi och vid 6 åkte vi till jakobs bror. jakob, jag och hans förldrar skulle passa bebisen :) först blev de pizza och massa gott! jakob sov sig igenom hela kvällen -.- kom hem vid 10 så åt vi och titta tv till halv 1?

25/2

åkte tilll kristina vid 8. så va morgan där. så kom erik och så åt vi pizza :D låg och snacka till typ halv 10 sen stack vi! körde runder och dampa satan med morgan hela kvällen! träffa ida hermasson osse :D va på lidl och vid 2 körde morgan mig hem :) tack för kvällen!

godnatt

kom precis hem och nu väntar sängen. orkar inte skriva om ikväll nu men har dampat med morgan i hans epa :D:D:D:D: ehhehehe. ska till pappa tidigt imon så vi hörs när vi hörs
hahahhahah körde på mittbena idag ;D

@david

morgan kom till mig vid 7? kanske. så körde vi och köpte godis sen hem till mig igen. åt och sen kom kristina. vi titta tv, satt vid datan snaaaacka och vid halv 12? så körde dom mig till coop och sen körde dom hem. på coop träffa jag jocke och joel. gick hem till joel och han lärde mig spela lite gitarr :D heheh. vid lite över 12? så följde jag och joel jocke hem sen följde joel mig till david. har varit här sen dess och sover här. jakob är osse här. nu ska jag låna jakobs mobil och smsa min älskade mamma så hon vet var jag är :) puuuuuss!

halloj

igår stack jag till danne vid 8? så gick vi ut och träffa sebbe och tobbe. sen drog alla vi hem till danne igen. så kom david och jacob (inte min pojkvän) så spela pojkarna poker och jag dela ut korten :D hehe. vet inte när alla stack men jag somna hos danne.
när jag vakna imorse blev de att dra hem på dirren. hjälpte mamma att städa och sen nu har vi precis sett klart på rush hour som mamma ville se. har laddat ner 3an nu osse. mamma håller på att laga mat nu sen ska vi se den. skulle egentligen va med jakob men han glömde mig (y) så morgan räddar nog mig kväll! nu orkar jag inte skriva mer pusshej!

precis hemkommen

från en lååååååååååång dag!
gick upp kl 7 i morse -.- vid 8 åkte vi till kerstin (mammas kompis). sen drog vi oss mot lund. jag sov hela vägen ;) mammas undersökning gick bra och de är jag riktigt glad över! efter de körde vi till en djuraffär typ. massa hund saker. så va där tre hundar ägaren hade som jag fick gosa med :D fick kakor och coca! mums. efter de körde vi till nova lund! jag handla mycket! för mycket kanske. har inga pengar kvar :( lägger in bilder, de är dåligt för de är mobilbilder men jaja!
fick två linnen från hm av mamma 100 ;-
svart kofta hm 199 ;-
tröja hm 199;-
bh hm 129 ;-
crooker jeans JC 299 ;-
halsduk ginatricot 99;-
linne ginatricot 199;-
väska ginatricot 299;- skärp ginatricot 129;-

sista inlägget

sitter med mamma och tittar på the mentalist. de är så bra :D sen ska vi eller jag titta på rush hour 2 som jag håller på att ladda ner. jag ska nanna tidigt idag för imon ska jag upp kl 7 och vid 8 åker jag, mammas kompis och mamma till lund. mamma ska in till sjukhuset först.. och om allt går bra där så åker vi till nova lund! har ganska mycket pengar på kontot och de är najs ;D nu ska jag fortsätta mysa med mamma :) pusshej! hörs imon när jag är hemma från lund!
snygg_haaaaaaaaaaaaan ↑

HAHHAHAAHAHAH

http://www.youtube.com/watch?v=ciNGfbeD_QU

hemma

mamma hämta mig hos jakob vid 5? anton kom nångång innan de. ikväll ska jag bara mysa med mamma! puss!

detta blir min underhålling!

till jag ska hem!
jesper.nu är världens bästa sida!

hemma hos jakob

va ju hos danne igår. kolla film och snacka och sånt. vid nån gång gick jag hem och vänta på mamma. snacka med henne och sen vid 8? kom jakob och hans mamma och hämta mig.  så åkte vi och handla chips och sånt sen stack vi hem till han. hade myskväll och somnade vid 12 kanske? ingen aning. idag har vi hyrt film på deras tv. letters to juliet! as bra film men jakob ville egentligen inte se den men hehe jag får alltid som jag vill ;) så har vi gjort kladdkaka hohoohoh. åker nog hem snart. vi får se. ikväll ska jag nog mysa med mamma :)♥ pusshej!

@danne

mamma kom och hämta mig typ 1 hos kristina. så åkte jag hem och åt sen drog jag till danne. har varit här ganska länge nu. ska träffa jakob senare ikväll. nu måste jag dra pusshej :)

AHAHAHHAHAHAHAAH


@kristina

sitter hemma hos kristina med henne, morgan, malin, victor, oliver, rasmus och erik. dom kom typ precis och innan ikväll så har vi bara chillat. snackat med anton i tele nästan hela kvällen :) vet inte när dom drar men jag sover hos kristina. pusshej!

sista inlägget

nu drar jag snart till kristina :) morgan skulle ju egentligen komma dit men haha ja blir man dissad så blir man.. bullshit! hejdå!

wiiiiiiiiiie

sitter och lyssnar på gamla akon låtar hahah.
ikväll hade jag tänkt sticka till danne men ja..♥ så tänkte jag att kunde träffa morgan men han är hos sin farmor så vet inte när han kommer hem.. och sen kan jag åka till kristina som låter väldigt frestande :D
har fått tag på lite bilder sen valla som jag nu tänker lägga in.
hehe sött

daaaaance

har hjälpt mamma med tvätten nu. ska nog sova lite sen ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra..

godmorgon

vaknade för en timme sen typ. har ätit och nu tittar jag på gilmore girls med mami. idag ska jag nog inte göra så mycket. är sugen på att träffa älskling men får se. ska skriva om gårdagen nu med osse.

jag och syster åkte och hämta kristina vid 8? sen åkte vi hem till mig och så kom ante, danne och billy hit :) så chilla vi typ hela kvällen. billy stack vid 9 kanske? sen kom jacob (inte min pojkvän) vid typ 10. kristina stack hem lite i 12 tror jag. dom andra stanna till typ halv 1. hehe slogs med danne. jag är såååååå mycket starkare än han! hohooh :D

jag vill ta på dina lår

lalala igår va as najs!!
vaknade bredvid älskling vid lite olika tider ;D men gick upp vid 1. såg på unstoppible eller hur fan de nu stavas. eheh den va as najs! bajsa nästan på mig så spännade de va, hoho. vid 4 kom min bror och hans flickvän och hämta mig. så körde dom mig till emilia så jag kunde hämta mina saker och sen nu är vi här hemma. har fixat med internetet så nu har jag trådlöst! najs. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska kanske va med danne och dom. nu ska jag städa mitt rum pusshej!

18/ 2

skolan va chill och när jag sluta låg jag, malin och linnea i omklädningsrummet ganska länge. ahhaha! sen fick vi sjuts till piripiri. åt massa kebab!!! efter de drog vi till emilia. blev fix och sen kom alla andra flickor. hade en asnajs förfest! tack för den! vid 8 började vi gå mot david och jacob. blev en liten förfest där med till kl 9. efter de drog vi till valla. ååh vrf ska alla sjuor va så käftiga -.-? ehheeh aja. drog hem till jakob vid 12. anton va osse med. jag somna typ dirr och dom spela till halv 4 -.-
tack för kvällen alla! love u!
lägger in bilder när jag får tag på dom

du suger in mig i ett svart hål hohoho

skolan idag va aset dryg. hade jätte lång spanska. fast där tittar vi på en asbra film som heter spanglish eller nått sånt :) men iaf, har haft huvudvärk och varit irrterad de mesta av dagen.. efter skolan gick jag och älskling till rehab. så titta jag på när han träna. ihihih så söt han är :) så gick vi till mammas jobb och hämta mat, sen hem och laga mat ;D så har vi bara tagit de lugnt och badat och massa sånt mysigt :) de gjorde min dag iaf ♥ så föna jag hans moppe och sen åkte han hem vid 7. men han glömde sin mobil här. smart han är ;) ehheh jag och jakob har sovit med varandra sen förra fredagen xd hahahah! så ska sova ensam inatt och de kommer va tomt i sängen :( nu ska jag packa för imon på idrotten och packa alla kläder som jag ska ha med mig till emilia. hohoh de är valla imon och jag och mina flickor ska ääääääga :D puss!

picture me say..

är med jakob nu. bloggar imon

ny

ny header. om ni inte ser klicka f5

dag 29 & 30

orkar inte ta dom sista två för jag har inget svar på dom.
dag 29 - mina ambitioner
dag 30 - om jag skulle byta utseende med någon, vem skulle de va..
ingen aning på nån av dom. ehhhe

since you been gone, i can breath for the first time

skolan gick snabbt som sören idag :) jag gjorde rulltårta på hkn och den blev jätte god :D btw, jag fick VG på hk provet!!!
efter skolan hade jag följe med danne, henke och david ♥
kom hem för en stund sen och nu har jag tittat på bloggar.
mamma jobbar till 10 så höööööög musik hela kvällen! hohoho!
har prov imon, jag ska klara de! så ska plugga på de hela kvällen med!
hörs sen!

dag 28 - mina favoritskor

är mina fajk converse, hehehhhehe
har ingen bild på dom men dom är svarta :)

im so confused...

skolan gick snabbt. titta hot shot på sovmorgonen, hahahahah.
efter skolan hämta mamma mig.. gick och la mig och sov. mamma väckte mig halv 6. så blev de mat och massa plugg! har snackat med danne på msn.♥ har också färgat mammas hår :D och nu tror jag att jakob är påväg hit. vrf ska han komma på så sent att han vill va med mig -.-? ehheheh. ska hämta oboy och städa undan lite på mitt rum.
dålig update idag men de får ni tåla. hörs imon!

mums

sitter brevid jakob (som fortfarande spelar) och äter mina mumser som jag fick av honom :) han är jädde tråkig och jag vill titta film :( buhu.. aja nu ska jag hämta dricka. imon åker vi buss till skolan = upp tidigt -.- pusshej.
vill osse säga att jag saknar robyn bebis

dag 27 - min favorit plats

jag har många favoritställen. men jag trivs bra hemma hos mig såklart ;D sen hemma hos jakob. tycker här är mysigt och jag får ju va med honom ♥ hemma hos kristina är och väldigt mysigt. hohooho

alla ♥ dag

har ni haft en bra alla hjärtans dag än så länge? jag har iaf :)
skolan va chill. och älskling följde med mig hem efter skolan. va lite hem hos mig.. sen åkte vi hem till han och här sitter vi nu :) har fått alla ♥ dag present av honom och han en liten av mig (a) nu ska jag tvinga han sluta spela sitt bajs spel sen ska vi myyyysa ♥
som jag fick av jakob↓:
blomma med hjärtan ↑ ♥
mums! ↑
jakob fick av mig↓:
hehehe (a)

godmorgon

vaknade bredvid älskling. har ätit och sånt nu. kl 1 åker vi till hans bror och träffar bebisen :D ehehhe. nu måste jag fixa mig. puss!


dag 26 - mina rädslor

jag är rädd för : mörkret, att någon jag älskar ska dö eller lämna mig, spindlar, höljder. kommer inte på mycket mer. men de finns säkert massa mer.
de jag är mest rädd för är spindlarna. jag knöks varje gång jag ser dom! fast denna va söt :)

hello

åkte till kristina vid 6 igår. vid 7 kom jakob. så beställde vi thai mat och myste hela kvällen.


idag åkte jag med jakob hem från kristina. har varit här hela dagen och stannar för natten med. men åker hem imon. vi hörs när vi hörs. puss!

dag 25 - min skoltid

vad menas med de -.-?↑
måndag, torsdag och fredag : 08.15 - 15.10/15.25
tisdag : 09.40 - 15.10
onsdag : 10.05 - 13.55



va de så man skulle skriva (a)?

because of you

igår åkte jag till älskling vid 7. så satt han och anton och spela. ahahah ganska söta :) anton stack nån gång. så titta jag och jakob på skyline. helt sjuk film men as bra. måste ses! somnade vid 11. sköööööööönt.

hehe jag glömde hänga upp mina strumpor hos jakob igår så jag fick låna ett av hans snälla mamma :)
skolan idag gick snabbt och jag dampa satan ehehehe. efter skolan hade jag följe med katja och ida hem :) när jag kom hem så hade mamma gjort pannkakor. jag älskar min mamma :) nu ska jag sitta här lite sen sticker nog älskling och jag till kristina och är med fina folk där ♥ sover nog hos älskling eller så somnar vi hos kristina ;D haaha. skriver nog inte mycket mer idag. men man vet inte. puss!
dagens outfit/ facelook.

lala du suger in mig i ett svart hål

igår när jag hade somnat hade jakob kört hit för att överraska mig, men jag sov ju så han fick köra hem igen :( så dum jag känner mig.. ihihi
skolan idag va dryg som fan. gillar inte torsdagar! va i aulan från 1 till 2. så slapp lite av den långa idrotten vilket va ganska skönt. dampa med kristina och morgan :D tim och anton va inte snälla mot min mage (a) mamma hämta mig på skolan sen körde vi och handla. maaaaaassa godis! ehhe. nu har jag ätit och ehm.. inget mer :D sticker kanske till älskling ikväll. men vi får se. ska plugga lite och sånt.
de är inte mycket kvar på 30dagars listan. skööööönt!
nu ska jag kolla bloggar. lägger in lite bilder som jag precis tagit med caaaaaaamen

hemma

kom hem från pappa för en stund sen♥. nu ska jag duscha och sen sova. är super trött. pusshej!

hos papi

tog tåget till ystad vid halv 5. träffa henke, oliver, linssa och fler på stationen :) dom va taskiga till mig, ehhe. nu har vi ätit. han står och diskar och jag sitter här. hohohoho. vet inte vad vi ska göra nu men ni anar inte hur skönt de är att träffa pappa :') hörs när jag är hemma

dag 24 - det här får mig att gråta

jag gråter ganska lätt. tror inte de är många som inte sett mig gråta. ehheeh :) men jag börjar inte gråta om inget har hänt. så om jag bråka med jakob eller någon annan brukar jag bli ledsen. men när jag tittar på filmer som är sorgsna så är de klart jag gråter ;)

no you dont now what it's like to be like me

gick i sömne inatt tror jag xd HAHA jag trodde jag hade försovit mig. mitt inatten, jag är smart ;D


skolan idag va chill. började 10 och sluta 2. efter skolan gick jakob med mig hem så försökte vi få igång hans moppe. jag fick föna motorn :D hehe men de gick tillslut. sen åkte han hem och jag va duktigt och städa köket. nu har jag ätit och sitter och lyssnar på simple plan. as najs är dom. är ensam hemma till 4. jag hade tänkt beställa tid till klippning till mig idag men de fick jag inte för jakob -.- sen hade jag ju osse tänkt åka till pappa. ska se om de går några bussar efter 4. nu ska jag plugga lite. vi hörs sen.
jakob rita på mig med en röd penna -.-

g'night inlägg

nu ska jag dega lite till här om jag inte lägger mig i sängen och myser med vovvisen. och en liten film hade ju inte skadat heller.. jo detta låter bäst. så ja, vi hörs imon för nu ska jag myyyyyyyysa :)
just nu↓ : nyduschad och smink överallt i huvudet (y)

wiiiiiiiiie

har varit nere på coop med mamma. hahha vi dampa som vanligt :) köpte muffins som nu snart är slut, wopps (a) mamma hörde mig på hk och jag kan de :D nu har jag bara svenskan och engelskan kvar osse -.- blöö. ska se om min lilla pojkis vill prata lite med mig idag :) hörs sen puss!

svar

hilda, om de är nån som är fin så är de du! jag älskar dig bebis!!! ♥

dag 23 - något jag önskar att jag gjorde mer

är att träna. haha. jag älskar att spela fotboll men kan inte de nu ju :( men jag hade kunnat träna magen och kunnat vara ute och gå. men nej madde sitter och äter godis, hahah.

dag 22 - de här upprör mig

saker jag stör mig på är små äckliga -- som käftar som fan. och tror dom kan göra vafan dom vill bara för dom har äldre kompisar. jag menar, får man inte mer respekt om man slå en person själv eller käftar själv än att andra ska behöva göra de åt en? så barnsligt tycker jag. visst, jag vill ha kompisar som finns för mig om nån håller på med mig, men dom ska inte göra allt åt en.. hähä nu vet ni att jag blir väldigt "upprörd" över detta ;)

dag 21 - min önskelista

ojjj. saker jag hade velat ha:
kamera
ny mobil
resa till australien
massa ringar
inte ont i knäna ;D
kläder
finns massa mer men asså. är ni verkligen intresserade av de ;D?

dag 20 - den här dagen för precis ett år sen

jag har ingen som helst aning om vad jag gjorde då. hur ska jag kunna ha koll på de :D?
va mycket med sophie i sjuan. så slänger in en bild på oss som vi tog förra fredagen för ett för sen!


dag 19 - något jag saknar

är min pappa. har inte träffat honom sen jul tror jag.
jag saknar honom väldigt mycket men har svårt för att träffa han :(

if my body was on fiiire, you'd watch me burn down in flams.

jakob och hans mamma hämta mig igår vid 8? blev mysa och plugga till jag somna. ehhehe.

skolan idag va chillidill. kom till skolan vid 8. men började inte förrens 09.40. så katja, madde, stina och emmelie gick till idrottshalen och dampa :D eller ja, jag gjorde. förvånade ;)?
hähä, lektionerna gick snabbt men har läxa till varje dag resten av veckan -.- så ikväll blir de pluggapluggaplugga.
efter skolan gick jag till mamma jobb. jonte följde mig dit :) HAHAHA
vi gick och snacka om mina knä och sånt. så skulle han säga ;
du borde nog gå till en kiropraktier.
men ist sa han ;
du borde nog gå till en gynekolog (vet inte hur de stavas)
men HAHAHAHHA. fail!
nu har jag ätit och ska plugga nu. ska skriva på 30dagars listan som jag ligger efter med nu igen (a)
svenska och hk -.-

måndag 7 februari

skolan idag va chill. men hade ont i huvudet de mesta av dagen -.- efter skolan hämta mamma mig. stack till banken och nu ska jag bara fota mig sen har jag ett id- kort. sen fixa vi en internet bank med :) efter de coop och sen hem. så laga jag mat. mums. sen kom älskling. han va här till sex. sen kom hans mamma och hämta han. så är han och tränar nu sen kommer dom nog och hämta mig så sover jag hos han inatt ♥ vi hörs imon eller nått
ehehe sött

orkar egentligen inte blogga -.-

helgen va superduper!
i fredags åt jag pizza med linnea och malin. sen åkte vi med morgis och va på lidl där massa epa fjompar va :) sen åkte vi till volvo och va där gaaaanska länge. sen åkte vi till spj en liten stund. sen skulle vi köra till valla men kom inte så långt ;D så morgan körde hem mig och malin till mig. vi somnade typ direkt :)
i lördags va malin här till typ 3. sen fixa jag mig och vid 6 kom syster, bror och tina hit så åkte vi till mormor. sen vid 8 körde mamma mig hem. så kom linnea, tobbe, älskling och anton :) hade lite chillkrök. sen kom mamma, bror och tina hit, satt ute i köket med dom :D sen stack alla vid 2? jakob följde anton sen kom han tillbaka ♥
i söndags va de mysdag med älskling och han sov här inatt igen ♥


bilder sen lördags

g'night inlägg

just nu sitter jag och snackar skype med två fjompar :) hihihi lav jo. sen ska jag duscha och sen beger jag mig mot sängen!

SVAR

naw du är söt lilla du :)
jag ska till mormor på lördag men efter de kanske jag kan träffa dig om du vill de :)

klaaaaaar

nu är jag ikapp med listan. skönt! nu ska jag dega lite till här puss!

dag 18 - min bästa födelsedag

jag har ingen speciell. jag älskar alla mina födelsedagar (a) maaaassa presenter! men min 15års dag kommer nog bli den bästa ever ;)

dag 17 - min favoritresa

jag har inte åkt iväg så mycket. men när jag va liten (nu menar jag riktigt liten) åkte jag och familjen till lalandia, vilket jag älskade. men den som varit mysigast var när mamma, pappa och jag åkte till grekland. underbart mysigt

dag 16 - fula ovanor

jag har ganska många fuuula ovanor (a) jag rapar rakt ut ibland (jag vet att jag är liiiite manlig ;)). jag kommer inte på fler för tillfället. men ibland gäspar jag jäääääätte högt och alla på lektionen stör sig. hahah. de finns massa fula saker med mig men de får ni ta reda på själv för mer skriver jag inte (a)

dag 15 - mina drömmar

jag drömmer om att bli känd. eheh. jag vill sjunga och blir rik. leva livet_ yeah! de är något jag vill men som förmodligen aldrig kommer hända -.-

dag 14 - vad hade jag på mig idag

imed att jag ligger efter så måste jag tänka efter -.-
jag hade en svart långarmad och svarta leggings tror jag :)
skriver om den 30/1

dag 13 - den frisyr jag trivs bäst i

ehehe är de som man kan göra med sitt eget hår eller (a)?
jag älskar att locka mitt hår och ha de nedsläppt. med locktång eller med flätor.
sen den jag brukar ha rakt som ni kanske har märkt.
lockigt med locktång
rakt

dag 12 - i min handväska

jag brukar inte ha väska när jag ska till skolan men om jag ska iväg brukar jag ha. och i den brukar min plånkan, laddare, vantar och lite sånt smått och gott!

jag har blivit en..

.. tv människa! hahah. jag har mina perioder där jag inte gör något annat än sitta vid datan. och sen andra där jag bara sitter framför tvn.. trevligt liv jag har -.-
skolan idag va chill. eller nej. blev ganska irriterad i slutet men vad kan man göra :)?
älskling sov hos mig inatt igen. ihih. vi hade 5 månader igår. myyys.
imon är de fredag och alla mina vänner dissar mig heeeeeeeeeela helgen -.-' great!
nu ska jag knarka bruno mars låtar och skriva på 30dagars listan, som jag för övrigt ligger långt bak med!
redigerad bild

var`?

var är min blogglust och min fina statistik :(?
orkar inte blogga. orkar inte göra något.. har en liten paus nu puss

RSS 2.0