snart helg, awesome!

veckan har gått snabbt, som vanligt wiiiiiiiiiiie
imon ska jag va med katja och ida :)
vi ska äta pizza, mysa och snacka maaaassa :) hihi.
på lördag åker syster, jag och mamma och shoppar. ska få konfirmations klänning av mamma. ska köpa bikini, något att ha på skolavslutningen och sen skoooor. på kvällen så ska vi till mormor och grilla. stannar nog där hela kvällen men man vet aldrig.
jag har typ sovit hela tiden sen jag kom hem från skolan. just nu sitter jag och kollar på the big bang theory :) vet inte hur de sista stavas men jaja ;) hehe pöösshej!

heeeeeeeeeeeello

hehe opps igen. ingen bloggtid..
i fredags va jag och malin på valla. hade ganska kul faktiskt :)
lördagen spenderade jag med min underbara pojkis. mös med han och hans familj. hans syster och hennes pojkvän har kommit hem från australien :)
i söndags firade vi jakobs systers födelsedag med hans familj.
i skolan idag gick bra. mådde inte jätte bra men de fick gå. sprang 5 km och fick en hyfsad tid med tanke på hur jag mådde och mina knä. 36 min.
jag fick reda på att jag fick MVG på mitt spanska prov!!! wiie. nu har jag klarat alla proven och de är sååååååå skönt!
ska inte till skolan imon för mår inte alls för bra. har jätte ont i halsen och magen. ska inte bli sjuk till skolavslutningen detta året med! så är de bara! hehe nu ska jag sätta igång en film och sen nanna gott. vi hörs imon och så får vi se hur jag mår då.
slänger in mobilbilder
dampa med malin på spanskan.
fredags innan valla ↑↓


opps

oj vad allt har gått snabbt nu! har inte hunnit blogga alls..
i fredags umgicks jag mest med malin. va lite med henke, johan och eric. sen danne och hilda med.
i lördags va de cruising=fest! hade en as najs kväll och efter sov jag med älskling.
veckan nu har gått sjukt snabbt. har haft tusen prov men tror jag klarat alla! :)
imon är de fredag ocg då sticker jag och malin på sista valla! kommer nog inte många folk men jag och malin lyckas alltid ha kul ;) hehe. på lördag ska jag nog va med olydiga pojkvän. men vi får se hur de blir med den tanken.
ser fram imot en lika bra helg som alla dom andra! vi hörs när vi hörs!
lägger in lite mobilbilder nya som gamla
små pojkar leker
suuuuuuuddigt
crusingen ↓

huvudvääääärk

skolan har gått snabbt idag och de är tur de! har jätte ont i huvudet
idag är de fredag och jag ska inte göra ett dugg. skulle egentligen till min pojke men de blev ändrade planer. så ska bara va hemma och ta de lugnt. kan behövas de med. är jätte hungrig så ska snart gå och äta. om jag inte lägger mig och vilar en stund innan. ah vi får se :) ha en bra otursdag!

i skolan

sitter på min första lektion idag. har haft matteprov. de gick inte bra. skit osse. sen ska jag ha teknik så kommer nog få reda på vad jag fick på de provet då. ska titta lite bloggar nu sen slutar vi nog snart :) idag är de fredag och jag ska nog bara ta de lugnt idag. vi hörs sen

home

kom hem för en stund sen. har varit hos min bror. dom har precis flyttat till ett hus, faktiskt min farmor och farfars gamla hus. riktigt mysigt! såg en sån konstigt fågel :D heheh. hjälpte tina rensa lite ogräs. ska jobba hos dom i sommar så kan lika bra värma upp lite ;D nu ska jag gå och duscha och sen dryga här tills jag somnar. vi hörs sen!
old pic

la la la

kom hem för typ en timme sen. har ätit lite och pluggat. svenska provet idag gick åt helvete. men teknik provet gick lite bättre skulle jag tro :) slapp matteprovet för på matten va jag hos doktorn. dom titta på min knä. igen.. ska till en protoped så ska dom röntga dom.
nu ska jag snart ut med malin och elina. sen ska jag till min bror. vi hörs puss!

e ni med allihop, kan ni höra oss ropa?

årets sommarplåga är fest i hela huset skulle jag satsa på eller vad säger ni?
har målat naglerna och varit nere och köpt choklad nu ikväll :) träffa på jocke och joel så va med dom lite, trevligt trevligt! kan de ena provet ganska bra och dom andra kan jag inte träna på så är ganska nöjd! och kom precis på att jag ska till doktorn imon på matten så slipper kanske göra provet imon! hehe. nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag sätta igång en film att somna till! vi hörs imon pusshej!
kanske inte syns så bra men de är sånt graffiti :D

hajhajhajhaj

livet leker och madde har inte mått såhär bra på länge!
veckorna går snabbt och helgerna äger. mindre än en månad kvar till skolavslutingen! SOMMAR! ska snart iväg med mamma och handla avslutningsklänning och konfirmationsklänning. och glöm inte skorna! ;) ska ha fotat några foto till den 18/5 men jag vet fan inte vad jag ska fota. hatar att jag valde denna konfirmationsgruppen. fick några texter om jesus eller något sånt. och till dom ska jag fota bilder. hmm?
i helgen är de crusing och då ska jag och malin ha aset kul. ska på samma ställe som min lilla pojke vilket är ett stort plus! nu ska jag plugga, har tre prov imon = IG IG IG.. -.-

orkar inte blogga

har legat i solen hela dagen. slutade 3 lektioner tidigare. ska egentligen ut och springa ikväll med robyn men vi sprang idag i skolan så mina knä är döda.. bajs! jaja är jätte trött så ska vila lite nu. pusss

freeeeeedag

hade inställd idrott så sluta kl 2 idag :D mamma hämta mig och nu är jag ensam hemma. ikväll blir de myskväll med fina flickor. ska titta film och äta godis. så vi hörs när vi hörs puss!

coconut tree - mohombi

pluggpluggplugg

magont och huvudvärk till tusen hela dagen!
torsdag.. kanske inte veckans roligaste dag men mina fina vänner och min fina pojkis pigga upp dagen ganska bra ändå :) fick några dampryck och de är alltid kul eller? (:
hehe fick sluta 20 min tidigare sista lektionen, naaaaaajs.
idag ska jag plugga kemi och engelska. gaah åttan tar kol på mig! ska även träna på körskolegrajset för den 16 börjar jag på mitt  moppekort! wiiiiiiiiiiiiiiie!
är ensam hemma ganska länge idag, ganska skönt! ligger i sängen med två fina vovvar som diggar min musik!
vi hörs!
har målat mina fina naglar rosa!

hejsanhoppsan

huuuuvudvärk! oh jag hatar de..
skolan idag gick snabbt och efter skolan gick jag hem direkt. halv 2 kom min gudmor :) har itne träffat henne på några år så har ganska kul. hon är fortfarande här och jag har fått presentkort på HM av henne, hiih jag vill shoppa! har fått gaaanska mycket pengar så ska snart iväg.
spräckte mina byxor idag i skolan så de är nog dags! nu ska jag va social igen. pusshej!
gammal bild

ingen tid

jag vet inte var min tid tar vägen. har fullt upp med skolan mitt i veckan och på helgen lever jag livet. ni får stå ut! ni läser trots allt en tonårings blogg, hehe. nu ska jag plugga. har massa läxor, tror jag..puss!
jag är fast för dig

RSS 2.0