godmorgon

blev att stanna hemma från skolan idag. jag kan knappt gå på min fot så ont jag har :( och mår pretty dåligt.. så ska gå och hämta frukost nu sen ska jag titta på desprete housewifes :) måste plugga väldigt mycket idag osse! har prov imon och på fredag -.-

ahhhhhhhhhh

daaaaaaaaaaaaaaamp!!!!!! alltid sånt grejs som jag fixat till bloggen försvann´!!!! nu pallar jag inte göra om de -.- hejdåå

gulligt

hihi ganska gulligt att ni tittar min blogg när ni vet att jag inte bloggar :) jag har kommit på vad de är. jag hatar min blogg. den är så ful och deprimerande -.- ska fixa den lite ikväll, ska bara plugga lite först. så bli inte rädda om ni ser lite förändringar!
love you long time ♥

till the world ends

har haft en liten blogg torka nu. eller ja liten och liten (a)
skolan har flyttit på som vanligt. hade studiedag i tisdags så i måndags drog jag ut på äventyr! stack och dansa zumba med syster halv 7 de va slut vid halv 8. DE VA AS NAJS! haha. så stack jag hem och duscha och fixa till mig lite. efter en liten stund kom jakob och hämta mig :) så stack vi till mcdonalds med alla moppepojkar och kristina :D de va jätte mysigt att åka :) sen åkte vi hem till jakob så lana han, anton och tobbe. jag och kristina la och sov typ hela tiden, eller ja jag iaf (a)
imon är de fredag och efter skolan sticker jag till ystad och kolla på mina girls när dom ska spela vollyboll. de är sån turnering där imon så sticker dit med linnea och tittar. någon annan som ska dit? :)
ska se min pojkis spela med, hehe. vet inte hur vi kommer hem från ystad men i värsta fall får jag fråga bästa pappa :) nej nu ska jag inte sitta här mer. pöss!

1 vecka sen sist

hehe jag har inte tid för er längre :(
denna veckan har gått snabbt och jag har dessutom fått mina omdömen.. hehe!
igår efter skolan åkte jag, mamma, syster och pappa in till jysk och köpte varsin gadrobb till mig och syster. sen hem och börja sätta ihop systers. vid 10 körde mamma mig till danne. chillkrök. börja najs men sluta lite värre. men de va bra ändå. mamma kom och hämta mig och enes vid 1. så gick enes hem från mig :) somnade vid 2.
idag har mamma, syster och jag städat hela lägenheten och jag har skadat mitt finger :( ikväll blir de epaträff med malin :D vet inte vem vi ska åka med för alla dissar oss -.- vi vill åka med morgan men han svarar inte mig.
imon kommer mormor, morfar, pappa, bror, tina och kanske jakob hit och firar systers födelsedag :)
ajjjjjj!
HAHAAHAHAH henke fick en dildo igår och danne pröva den xd

the climb

jag är kär i den låten ↑


va på tjejkväll hos kristina igår! åkte hem med henne, linnea och ida direkt efter skolan. tvätta mitt hår och fixa oss lite. sen kom malin, elina, emilia, hilda, ida och katja. åt mat och snacka mycket! sen dampa vi satan! hade musiken på hög nivå och dansa satan! så skönt att kunna slappna av med dom bästa! sen körde vi snurra flaskan xd mer dans och mycket godis! pröva göra hål i linneas öra men de gick inte xd så blev de mys och massa drama! haha så söta vi är! innan kl blev 12 hade dom som skulle åka hem åkt och malin, madde, linnea, ida och kristina mööööööööööööös. jag och malin nanna i soffan, linnea på golvet (a) och dom andra två i en säng :o haahha! vaknade gansak tidigt idag. idas pappa körde oss hem vid 11? när jag kom hem åt jag frukost och titta klart på wild child som jakob och jag titta på för någon dag sen :) nu ska jag sätta igång en film och sen ikväll ska jag va med älskling! måste sova hemma hos hundarna för mamma ska jobba så de blir nog fler inlägg idag.
myser i soffan med min bebis vovve

godnatt inlägg

nu ska jag gå och duscha sen ska jag lägga mig i sängen och titta på ICE AGE 3. hihihih så bra dom är :)
sov sött , dröm om alla småkryp du mött


sen i morse


meeeeeeeeeeeeega längsen

har inte bloggat på as länge men de har varit mycket med skolan på sistone. och de är de fortfarande! har omprov i fysik på fredag och de är as svårt :( har svenska bokrecension till nästa fredag och jag har inte ens läst ut boken -.- inte nästa onsdag men den efter har jag provmiddig på hemkunskapen, och de kommer inte gå bra (a) har engelska till nästa vecka. ska redovisa om texas och de är jätte jobbigt -.- nu vet jag inte om de är mer men de finns ingen frivilig som vill hjälpa :D? hehe. nej nu måste jag plugga. hörs när vi hörs
sitter här i morgans tröja, eller rättare sagt min :D fick den av han, hohoho!


@kristina

åkte till kristina vid 4? så va hon i stallet så jag sov lite ;D sen kom hon så gick vi och bada och fick ett ryck! så vi gick upp och nu är jag nyklippt! hahaha! de är askort! allt slitet är borta och de blev faktiskt bra :D heheh! lägger in en bild! nu sitter vi och fixar hennes byxor lite. eller ja hon gör :) jag sover här inatt men är lite orolig. för mamma och pappa är påväg till djursjukhuset med tindra.. :( vår minsta hund har problem med magen :'(.. jaja. men nu ska vi fortsätta med något :) heheh hörs väl imon eller nått
titta så kort de är :D

as grym kväll!

hade en as grym kväll igår! skolan va faktiskt bra. efter skolan gick linnea, malin och jag till emilia där elina va. hämta pengar av dom sen drog vi till ica och köpte läsk och efter de till boan och köpa nelon(?) byxor. sen gick vi till piripiri och hämta mat. gick till stationen och träffa simon. gick till där vid ica med han. fick lite saker av han. sen stack vi hem till emilia och åt :D sen blev de fix och en as grym förfest! de kom massa andra flickor osse.. vid halv 8 tror jag, gick ida, malin och jag mot 97orna. men dom rövarna släppte inte in oss. så kl 8 stod vi ute i tryde och frös -.- så vi gick till jacob :) där va alla andra som varit hos emilia. så hände lite saker och ja.. sen vid 9 så stack vi till VALLA! ägde stället med maaaaaaaaaaaaaallan :D hehehe. och vi fick t.o.m in LINNEA! :D hade en as grym kväll! mamma hämtade mig vid halv 1. och jag somnade på dirren!

6 månader.

har 6 hela månader med min fina pojkvän idag! jag älskar dig över hela hjärta jakob!

skolan flög förbi idag. efter skolan gick vi till konfan. drygt som vanligt! men felix höll på och göra så ingen lyssna på vad vår "ledare" sa så hon blev arg och sa att vi kunde gå hem :D hehehe najs! så gick jag och malin till mig. åt lite och sen vid kvart över 6 kom emilia och hämta oss. åkte till ip och titta fotboll. träffa hilda, robyn, ludde och felix. frös fötterna av mig! hahaha dampa satan med malin osse! AHAHHAH! emilias mamma hämta oss och nu är jag hemma! har snackat med mamma och sånt. hon åker snart till jobbet och jag hoppas över hela mitt hjärta att älskling kommer så jag slipper sova ensam :'(!!! ska skicka till han nu, hörs när vi hörs pusshaj!
sött

HAHAHHA?

ska man skratta eller gråta? sitter och kollar på massa fails!
Frisbee Fail
Kitten Fail

you just walk by like im nothing

skolan idag gick suuuuper snabbt och de är najs! jag och älskling gick till skolan vid halv 9. göttet med sovmorgon båda två! hade so och sen vidre på svenska och spanska. på lunchen titta jag, kristina och katja lite på niornas idrott, sen engelska och sen no :) skulle haft elevens val där mellan men den va inställd! göttet! efter skolan stack jag och mallan till stationen och sen blev de ystad. jag köpte inget men mallan köpte en kjol så nu ska vi ha likadana på fredag (a) heheh gulligT! gick till MAX. HAAHAHHAHAHA! hade as kul! vid 6? tog vi bussen hem. mamma hämtade oss så körde vi hem mallan. nu har jag ätit och de är så göttet att madeleine inte har mer läxor denna veckan! änsålänge iaf..
imon är de kort dag men efter skolan blir de att dra på konfirmation.. -.- de är väl slut vid 5 kanske? och drar jag och mallan till boan och fixar nelon(?) byxor till fredag. kl 6 ser vi på fotboll på ip. så vi hörs när jag är hemma därfrån! nej nu ska jag inte skriva mer för detta blev ett jävligt långt inlägg (a)
lav jo ♥


RSS 2.0